Secetă totală pentru un fost atacant al lui Dinamo. Nu a reușit să marcheze în primele patru meciuri la noua sa echipă

Octavian Vasilescu 19.04.2022, 08:00
Secetă totală pentru un fost atacant al lui Dinamo. Nu a reușit să marcheze în primele patru meciuri la noua sa echipă

Atacantul Daniel Popa (26 de ani) găsește cu greu drumul spre gol la noua sa echipă, Daejeon Hana Citizen, în liga secundă din Coreea de Sud.

Daniel Popa a fost vândut de Chindia Târgoviște la Daejeon Hana Citizen, în luna martie, dar până acum nu a reușit să marcheze în Coreea de Sud. Fostul dinamovist a evoluat în patru meciuri oficiale până acum.

Daniel Popa, fără gol în Coreea de Sud

Popa a avut parte de un debut de coșmar la noua sa echipă. Atacantul român a fost introdus în minutul 74 al partidei cu Gyeongnam, iar în minutul 90+4 a ratat o lovitură de la 11 metri. Spre norocul său, Daejeon a câștigat clar acel meci, scor 4-1.

În al doilea meci, Bucheon – Daejeon (2-1), Popa a fost introdus în minutul 56, dar până la final nu s-a remarcat. Românul a fost lăsat pe bancă în partida cu Jeonnam.

Daniel Popa a fost titular în premieră în meciul Daejeon – Seoul, scor 2-1. Atacantul român nu s-a remarcat nici acum, iar în minutul 63 a fost schimbat.

În ultima etapă din campionat, în partida Asan – Daejeon (0-3), Daniel Popa a fost titular și antrenorul l-a schimbat la pauză.

Conform site-ului Transfermarkt, Daniel Popa are o cotă de piață de 650.000 de euro. La Daejon Citizen a mai evoluat un atacant român, Aurelian Chițu, în perioada 2018-2020.

Chindia Târgoviște a încasat 100.000 de euro în schimbul atacantului Daniel Popa.

Născut la Pietroşiţa, Popa a înscris de-a lungul carierei 28 de goluri în Liga 1. Acesta a evoluat până acum pentru Chindia Târgoviște, Dinamo și FC Botoșani.

Daejeon, locul 3 în campionat

Daejeon Hana Citizen ocupă locul 3 în eșalonul secund din Coreea de Sud, cu 18 puncte. Lider este Bucheon, cu 23 de puncte. Pe locul 2 se află Gwangju, cu 22 de puncte.

Numai campioana promovează direct în prima ligă, K League 1, iar locurile 2-5 merg la baraj.

Daejeon are cinci victorii, trei remize și două înfrângeri în primele zece etape din noul sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe