Secret despre Cristi Borcea ieșit la iveală după ani buni. Cât l-a costat maneaua pe care i-a compus-o Jean de la Craiova

Giosanu Catinca / 26.11.2021, 19:31
Secret despre Cristi Borcea ieșit la iveală după ani buni. Cât l-a costat maneaua pe care i-a compus-o Jean de la Craiova

Cristian Borcea se numără printre persoanele publice care au răspuns întrebărilor directe adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul emisiunii de pe Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul acționar al clublului Dinamot a oferit, în primăvară, răspunsuri privind viața amoroasă, despre experiența sa în închisoare, dar și averea impresionantă pe care o deține. Omul de afaceri a evitat să facă anumite dezvăluiri, dar a fost dat de gol către celebrul artist Jean de la Craiova, care a fost la rândul său invitat în platoul emisiunii difuzate la miez de noapte.

Cristi Borcea, dat de gol de Jean de la Craiova

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. Reîntos în sânul familiei, după o condamnare cu executare, afaceristul pare mai fericit ca oricând alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel.

El a ținut să scoată în evidență faptul că Valentina, actuala soție, este cea mai importantă, a repetat ideea până la capăt. Denise Rifai a început prin a-l întreba de ce nu au funcționat căsătoriile lui.

De fiecare dată, am zis că acolo rămân toată viață. Dar tentațiile au fost mari. Am vrut și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Cele două căsnicii dinainte s-au terminat din cauza mea. N-am fost cuminte. Bine, ele știau că nu m-au luat de la bibliotecă!”, a glumit el în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Câți bani a încasat Jean de la Craiova de la omul de afaceri dinamovist

Prezentarea a omis un lucru. Ea nu a abordat subiectul melodiei pe care Jean de la Craiova i-a dedicat-o fostului șef de la dinamo. Însă, ”a recuperat” în momentul în care l-a avut alături de ea în platou chiar pe cântărețul de manele.

Secretos din fire, Jean de la Craiova nu a dezvăluit sumele pe care le-a încasat de la fostul șef de la Dinamo. A specificat însă că afaceristul nu e deloc zgârcit atunci când vine vorba de imaginea sa.

Când primești o comandă, plătești. A fost nu mult, dar a fost. Nu e zgârcit, dar fiindcă și eu eram înfocat suporter, nu puteam să-i spun atât vreau. Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League.

Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost frumoasă melodia. Le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova pentru sursa anterior citată.