Secretul care-i ține împreună pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist este bărbatul dorit de orice femeie

Moldoveanu Camelia / 09.11.2021, 08:47
Secretul care-i ține împreună pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist este bărbatul dorit de orice femeie

Relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea rezistă de ceva vreme, cu toate că puține persoane au crezut în legătura dintre ei. Soția fostului acționar dinamovist a mărturisit care este secretul unei căsnicii perfecte.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au un secret care îi ține împreună

Cristi Borcea s-a îndrăgostit de actuala sa soție în ziua în care ea se căsătorea cu Cristian Boureanu, mai exact în 2007. În același timp, fostul acționar dinamovist era într-o relație cu două femei: cu soția Mihaela și amanta Alina Vidican.

Cu toate că a existat din prima zi o chimie între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, amândoi și-au negat sentimentele. Astfel, Borcea a ajuns în fața altarului pentru a doua oară, însă nu cu Valentina, ci cu Alina.

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, spunea Alina Vidican la acea vreme, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cu toate că Alina Vidican era foarte sigură pe ea, toate bârfele apărute în târg s-au adeverit. Alina și Cristi au divorțat, iar Valentina a renunțat și ea la căsnicia cu primul soț.

Se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea au găsit rețeta succesului. Modelul a mărturisit că ea și fostul acționar dinamovist petrec câteva ore în fiecare zi povestindu-și lucruri diverse.

Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, a explicat Valentina.

Cristi Borcea, dezvăluiri de senzație

Cristi Borcea a ajuns, la un moment dat, în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a răspuns unora dintre cele mai incomode întrebări şi a vorbit cu drag despre cea care i-a fost alături în momentele dificile ale vieţii. Fostul finanțator al ”câinilor” din ”Ștefan cel Mare” a făcut dezvăluiri de senzație despre femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu mai bine de zece ani la nunta dintre ea și politicianul Cristian Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, a povestit Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.