Secretul salariului primit de Denis Alibec dezvăluit în direct! Cât câștigă atacantul la echipa campioană

Bădulescu Silvian / 10.12.2021, 13:40
Secretul salariului primit de Denis Alibec dezvăluit în direct! Cât câștigă atacantul la echipa campioană

Denis Alibec este împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj până la sfârșitul sezonului. Totuși, aceste se poate întoarce în Turcia încă din această iarnă. Echipa are probleme financiare, iar salariul acestuia este uriaș în comparație cu prestațiile de pe teren.

„Știți ce salariu are Alibec?”

Denis Alibec nu a avut evoluțiile scontate la echipa din Ardeal. Atacantul venit sub formă de împrumut din Superliga Turciei nu a marcat decât două goluri în Liga 1, în nouă apariții. Pe plan extern, el nu a bifat nicio reușită. Acest lucru este dublat și de conflictul pe care constănțeanul l-a avut cu Dan Petrescu.

Totuși, salariul acestuia este uriaș chiar și pentru CFR Cluj, în condițiile în care aceștia sunt eliminați din Europa, iar Alibec este mai mult rezervă.

Știți ce salariu are Denis Alibec la CFR Cluj? În jur de 40.000 de euro pe lună!” a declarat Daniel Stanciu, fost președinte la Universitatea Cluj.

Contractul lui Denis Alibec cu Kayserispor expiră în vara anului 2023. El a fost transferat în Turcia de la Astra Giurgiu în schimbul a un milion de euro. Aici, fotbalistul crescut de Farul Constanța a marcat trei goluri în 17 apariții.

„Cu Alibec am avut o discuție”

În timpul partidei cu Academica Clinceni, Denis Alibec a părăsit banca de rezerve în minutul 70. El a declarat că ar fi avut nevoie la toaletă, însă, se pare că acesta era nemulțumit că nu este introdus în teren.

Dan Petrescu a decis că nu se mai bazează pe el, dar, la finalul partidei cu Chindia Târgoviște, „Bursucul” a declarat că a primit un mesaj de la atacant și că este hotărât să-i acorde o a doua șansă.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Jablonec din UEFA Conference League, Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Denis Alibec. El a confirmat că atacantul a revenit la antrenamentele echipei, dar depinde doar de el dacă se pregătește bine, pentru a prinde din nou echipa.

Cu Alibec am avut o discuție, a venit la antrenament, s-a antrenat foarte bine. Eu iubesc toți jucătorii și le acord a doua șansă. A primit un cartonaș galben, dacă primește cartonașul roșu, gata, dar depinde de el, nu de mine. Dacă nu se antrenează bine, nu are nicio șansă” a declarat acesta.

CFR Cluj a terminat pe locul patru în grupa D a UEFA Conference League, în spatele celor de la AZ Alkmaar, Randers și Jablonec.

Pe de altă parte, în campionat, aceștia defilează. Clujenii conduc detașat întrecerea internă, cu opt puncte avans față de FCSB, ocupanta locului secund.