Ședință cu scântei, la Dinamo: „Cine doarme, rămâne acasă!”. De ce au fost urecheați jucătorii

Marian Cărăvan / 20.04.2021, 20:02
Ședință cu scântei, la Dinamo: „Cine doarme, rămâne acasă!”. De ce au fost urecheați jucătorii

Criza financiară prin care trece Dinamo se răsfrânge și asupra evoluției jucătorilor. Șefii clubului din Ștefan cel Mare sunt nemulțumiți de cum se prezintă echipa și i-au „urecheat” pe jucători. A fost o ședință cu scântei la Dinamo. S-a lăsat cu amenințări înaintea meciului cu UTA, din această seară.

Ședință cu scântei, la Dinamo

Dinamo traversează o perioadă grea. Un sezon în care „câinii” au șchiopătat mai mereu. Problemele financiare și jocul sub așteptări i-au dus pe alb-roșii în zona „minată” a clasamentului. „Câinii” tremură acum pentru evitarea retrogradării. La Dinamo, tensiunea atinge cote maxime. Sunt nemulțumiri și de o parte, și de cealaltă. Jucătorii par uneori cu gândul la altceva decât la fotbal, iar șefii clubului sunt furioși. Dinamo nu arată deloc bine în acest sezon, iar cauzele sunt multiple. Una peste alta, din ounct de vedere sportiv, Dinamo stă rău de tot. Cu doar trei puncte în cont în ultimele 11 meciuri de campionat, jucătorii lui Dinamo au fost băgați în ședință.

O ședință cu scântei, la Dinamo. Imediat după eșecul din prima manșă a semifinalelor Cupei României, 0-1 cu Astra. A fost rezultatul care l-a determinat pe Gigi Mulțescu să renunțe la banca tenică, imediat fiind instalat cehul Dusan Uhrin. Tehnicianul care o mai antrenase pe Dinamo în sezonul precedent.

La ședința furtunoasă în care au fost băgați jucătorii s-a lăsat cu amenințări. Șefii clubului le-au transmis clar elevilor lui Dusan Uhrin să se concentreze pe fotbal. Să aibă o altă atitudine pe teren, în timpul meciurilor. De asemenea, jucătorii au fost avertizați că nu mai au voie să participe la petreceri până la finalul campionatului. Aluzie la „isprava” lui Ricardo Grigore. Sunt vizați și cei care ar fi interesați de negocieri cu alte formații.

«Cine mai doarme pe teren va fi exclus din lot!», «Cine e preocupat să negocieze cu alte echipe, să rămână acasă!», «Fără petreceri și zile onomastice până la finalul campionatului!»”, sunt mesajele clare primite de jucători, conform GSP.ro.

Sedinta cu scantei la Dinamo. Jucatorii au fost „urecheati” si li s-au transmis mesaje clare
Sedinta cu scantei la Dinamo. Jucatorii au fost „urecheati” si li s-au transmis mesaje clare

Programul celor de la Dinamo în play-out

Dinamo luptă în play-out pentru evitarea retrogradării. „Câinii” au început play-out-ul pe terenul Astrei, unde tocmai au fost învinși în semifinalele Cupei României. De această dată, scorul a fost egal, 0-0. Următorul meci al „câinilor” e marți, 20 aprilie, de la ora 21:30, cu UTA.

Etapa 3 (24/25 aprilie): Gaz Metan – Dinamo
Etapa 4 (27/28/29 aprilie): Dinamo – FC Voluntari
Etapa 5 (01/02 mai): Viitorul – Dinamo
Etapa 6 (04/05/06 mai): Poli Iași – Dinamo
Etapa 7 (08/09 mai): Dinamo – Hermannstadt
Etapa 8 (15/16 mai): FC Argeș – Dinamo
Etapa 9 (18/19/20 mai): Dinamo – Chindia

Asa arata clasamentul din play-out, inainte de Dinamo - UTA
Asa arata clasamentul din play-out, inainte de Dinamo – UTA