Surpriză uriașă pentru Edi Iordănescu. Ce probleme riscă să întâmpine antrenorul

Bordei Radu / 19.08.2021, 16:42
Surpriză uriașă pentru Edi Iordănescu. Ce probleme riscă să întâmpine antrenorul

Gigi Becali a promis că nu se va mai băga la echipă și pare mai determinat decât oricând să facă acest lucru. Chiar dacă a mai făcut aceeași promisiune, în trecut, patronul nu a reușit să se țină departe pentru mult timp. De data aceasta, însă, Edi Iordănescu a obținut niște concesii pe care niciun antrenor nu a reușit.

Noul tehnician de la FCSB a obținut un contract solid, în care a inclus toate clauzele „anti Gigi” pe care le-a dorit. Patronul este bun de plată dacă va mai critica echipa sau va încerca să facă schimbări în timpul meciului. Cu toate acestea, Edi poate avea probleme.

Vestiarul, posibil „călcâi al lui Ahile” pentru Edi Iordănescu. Ce trebuie să gestioneze noul antrenor în relația cu jucătorii

Dorinel Munteanu a fost unul din antrenorii care au avut o relație tensionată cu Gigi Becali și a plecat cu scandal de la FCSB. Tehnicianul care a câștigat titlul cu Oțelul Galați nu crede că Edi Iordănescu va avea, însă, viață ușoară. Mai ales că și o parte din jucători s-au obișnuit să aibă parte de un tratament preferențial.

La FCSB sunt unii jucători mofturoși, care s-au obișnuit să aibă urechea patronului la dispoziție. Mereu se vor duce să se plângă, atunci când nu le convine ceva. Văd că Gigi Becali a făcut promisiuni, asta e bine. Dar nu știu dacă se va schimba, chiar dacă văd că a băgat clauze în contract. Probabil astea îl vor face să plătească, dar nu cred că îl vor opri, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Pro X.

Edi Iordănescu a fost convins că Gigi Becali s-a schimbat. „M-a sensibilizat”

La conferința de presă prin care a fost prezentat oficial, Iordănescu junior a recunoscut că nu a vrut, inițial, să accepte oferta lui Gigi Becali. Frica de amestecul patronului și de stilul acestuia l-au făcut să ezite. Totuși, Becali i-a arătat că este dispus să facă tot posibilul ca să arate că nu se va mai implica la echipă. De aceea a fost de acord cu toate condițiile impuse de antrenor, în contract.

Am văzut un om schimbat total, cel puțin din ce mă interesează pe mine. Mi-a făcut toate concesiile în lucrurile care mă priveau, legate de echipă. Contractul este foarte complex, se ating cam toate punctele. Totuși eu sper să nu fie nevoie, nu am venit aici ca la final de lună să rup o chitanță și să i-o trimit patronului, a comentat Iordănescu