Ședință în familia Mititelu, după prima înfrângerea oltenilor în pregătire.”Vor mai veni jucători la echipă”

Moldoveanu Camelia / 27.06.2021, 11:37

Adrian Mutu nu a reușit să aducă victoria în primul amical al  FCU Craiova 1948. Meciul contra Hajduk Split s-a încheiat 1-2. Înfrângerea suferită de olteni a fost subiect de ședință în familia Mititelu.

Ședință în familia Mititelu, după prima înfrângere cu Adrian Mutu pe banca tehnică

FCU Craiova a avut primul meci amical din cantonamentul de pregătire. Din păcate, cu Adrian Mutu pe banca tehnică, oltenii au pierdut cu 1-2 în fața Hajduk Split. La Zrece, acolo unde echipa își desfășoară pregătirea înainte de începerea sezonului, se află și Adrian Mititelu Jr.

Înfrângerea a declanșat ședința în familia Mititelu. Din închisoare, Mititelu senior i-a dat indicații juniorului pentru a putea aduce la echipă cei mai buni jucători. Se anunță noi transferuri în Bănie, iar patronul echipei este foarte încrezător în echipa sa.

A fost un joc bun, am jucat împotriva locului 4 din Croația. Am condus până în minutul 80. Chiar îmi place cum se mișcă echipa. Am avut doar o săptămână de pregătire fizică, ne mișcăm chiar ok.

Asamoah este un jucător bun, să vedem cum va evolua în Liga 1. O să mai vină 3-4 jucători și atunci vom avea un lot complet și competitiv. Cu siguranță o să vină, sunt negocieri intense de o lună. Nu e ușor să luăm jucători buni din Europa.

Marți vine un mijlocaș lateral cu experiență, apoi doi atacanți. Mi-a plăcut de portarul ăsta austriac (n.r. Armin Gremsl), acum să vedem. Mai sunt câteva meciuri amicale. În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e ok, e puternic”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru GSP.

Lovitură grea, rămâne după gratii!

După ce acum două luni a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, Adrian Mititelu a mai primit o condamnare, de 5 ani de zile cu executare, într-un alt proces, fiind acuzat de evaziune fiscală în formă continuată.

Sentinţa în cazul lui Adrian Mititelu nu era definitivă, putând fi atacată la o nouă instanţă. Zis și făcut! Patronul celor de la FC U Craiova a făcut contestaţie în anulare a sentinţei din noiembrie 2020. Omul de afaceri a invocat faptul că nu i-au fost respectate anumite drepturi în procesul care a dus la privarea sa de libertate.

Până la soluţionarea contestaţiei, Mititelu a cerut să fie eliberat, prin suspendarea sentinţei de închisoare cu executare. Curtea de Apel Craiova a respins însă cererea patronului de la FCU Craiova. Prin urmare, acesta va rămâne după gratii. Cu toate acestea, procurorii i-au admis, de principiu, formularea contestaţiei în anulare.