Selly i-a propus iubitei să-și creeze cont pe un site pentru adulți. E incredibil ce răspuns a primit

Bogdan Solomon 17.03.2023, 20:26

Selly i-a propus iubitei să-și creeze cont pe un site pentru adulți, cum au procedat multe „dive” ale showbizului românesc și nu numai. Aceasta a fost luată prin surprindere, dar i-a oferit o replică pe măsură.

Selly, propunere indecentă pentru iubita sa. Cum a reacționat Smaranda când a fost rugată să-și creeze cont pe un site pentru adulți

Sunt tineri, frumoși, se iubesc de aproape cinci ani, locuiesc împreună și au planuri bine puse la punct când vine vorba despre carieră. Dacă Selly face senzație cu proiectele din mediul online, Smaranda Știrbu trage din greu la Facultatea de Medicină „Carol Davila” din București și visează să devină într-o bună zi un medic respectabil. De prisos să mai spunem că propunerea partenerului său de a-și crea cont pe un site pentru adulți nu a fost primită chiar cu bucurie.

Momentul face parte din cel mai recent videoclip, în care vloggerul și-a propus să-i pună la grea încercare pe cei dragi, cu propuneri de-a dreptul neașteptate. Printre „victime” se mai numără Gheboasă, Mădălin Șerban sau Mara Ognean.

Dintre toate, reacția Smarandei a fost cea mai savuroasă și i-a făcut pe urmăritori să ia cu asalt secțiunea destinată comentariilor. Redăm mai jos dialogul purtat de cei doi îndrăgostiți:

Selly: „Te pup, iubire! Ce faci? Poți vorbi un pic? Fii atentă! Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să îți explic eu de ce ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să îți faci un cont de Onlyfans?

Smaranda: Sper că glumești…

Selly: Eu am și studiat foarte mult piața, ideea e că nu e vorba de… nu e chestia să te dezbraci, că nu asta e chestia. Poți să faci poze doar îmbrăcată.

Smaranda: Hai, mă, mă lași. Fă-ți tu, de ce nu îți faci tu?

Selly: Păi, nu plătește lumea să mă vadă pe mine dezbrăcat! Nici îmbrăcat! Fii atentă! Tu imaginează-ți așa: dacă punem, ia-o cât mai pesimist posibil. Dacă punem cel mai mic preț posibil, de 5 dolari, da, și cel mai mic număr de oameni posibili, 5.000 de oameni sunt 25.000 de dolari pe lună. Și nici nu trebuie să te dezbraci. Poze la picioare…

Smaranda: Și banii tăi unde sunt?

Selly: Păi, împărțim frățește, eu te ajut cu marketingul, îți fac poze, facem o chestie împreună.

Smaranda: Eu cred că te-ai țăcănit rău. Adică cum ți-a venit ideea asta? Adică din tot ce se poate face, din toate afacerile posibile asta ți-a venit ție în cap acum?

Selly: Mi s-a părut o chestie care e păcat să rămână neabordată. Este simplă, este eficientă și este momentul perfect…

Smaranda: Oricum nu.

Selly: Ești conștientă că eu glumeam, nu?

Smaranda: Nu știam că filmezi, dar îmi imaginam că e o glumă. Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta? Că sunt iubita ta!’, s-a încheiat conversația la telefon dintre cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe