„Cât cheltuiți pe lună?” Răspuns ireal dat de Selly

Catinca Giosanu 07.03.2023, 23:46
„Cât cheltuiți pe lună?” Răspuns ireal dat de Selly

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a făcut dezvăluiri interesante despre viața personală și despre cariera sa în emisiunea 40 de întrebări, prezentată de Denise Rifai, la Kanal D.

Câți bani cheltuie, de fapt, Selly într-o singură lună

Vloggerul în vârstă de 22 de ani i-a povestit prezentatoarei tv cum a făcut primul milion de euro și câți bani cheltuie lunar. Tânărul artist câștigă atât de bine din munca sa, încât a ajuns să cheltuiască între 10.000 și 20.000 de euro într-o singură lună. Pare greu de crezut, dar costurile pe care le au firmele lui sunt de ordinul zicelor de mii de euro, după cum a spus influencerul de 22 de ani.

Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță e mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede.”, a spus Selly, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Cu siguranță e mult, însă sunt sume pe care mi le permit”

Și pentru că nu are nimic de ascuns, Andrei Șelaru a explicat pe ce își cheltuie banii. El a explicat, de asemenea, cum arată o zi obișnuită din viața sa.

”De fiecare dată, dacă eu mă gândesc, oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic, decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil.

Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani.

Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă iată că costurile astea se adună.”, a adăugat tânărul artist.

Selly devenea în 2019 cel mai urmărit youtuber din România. Așa a ajuns să câștige primul milion de euro. Acum, el conduce un bolid de lux a cărui valoare se ridică la 70.000 de euro. Mașina a fost implicată într-un accident rutier, însă pagubele nu au fost mari.

Urmăriți Playsport.ro și pe