Sepsi s-a calificat în finala Cupei României! Patronul Dioszegi a pregătit prime uriașe pentru jucători

Octavian Vasilescu / 12.05.2022, 21:35
Sepsi s-a calificat în finala Cupei României! Patronul Dioszegi a pregătit prime uriașe pentru jucători

Sepsi OSK s-a calificat în finala Cupei României după ce a învins Universitatea Craiova în ambele manșe din semifinale.

După 2-1 în tur, covăsnenii au câștigat și meciul de la Craiova, scor 1-0. Sepsi se va duela cu FC Voluntari în marea finală. Pentru echipa pregătită de Cristiano Bergodi va fi a doua finală din istoria clubului.

Prime uriașe la Sepsi pentru câștigarea Cupei României

Patronul Laszlo Dioszegi le-a promis jucătorilor de la Sepsi prime uriașe pentru câștigarea Cupei Româaniei. Jucătorii din play-out vor încasa între 5000 și 10.000 de euro dacă o vor învinge pe FC Voluntari în ultimul act.

Cu oricine am juca am emoții. Și cu Gaz Metan am avut emoții. Abia am reușit să câștigăm meciul. Nu am discutat despre prime. Consider că un jucător, dacă joacă pentru accederea în finala Cupei împotriva Universității Craiova nu trebuie să discutăm despre prime. Trebuie sa joace cu inima. Jucătorii au în contract că au un bonus pentru câștigarea Cupei, între cinci mii și zece mii de euro.

Ar înseamna foarte mult, este un oraș mic, de 50.000 de locuitori. În urmă cu doi ani știam că avem șanse mici cu FCSB. Dacă acum am reuși să ajungem în finală, șansele sunt de 50%. Pentru noi, asta e adevărata finală, dar nu trebuie să subestimăm Voluntariul. De 2 ani, Voluntariul ne cam bate pe unde ne prinde.

O singură dată am fost în galerie, când a fost nevoie să îmi asum rolul de șef de galerie. Au fost două tabere de suporteri, dar am reușit în sfârșit să îi unesc. Nu suntem un club atât de mare încât să ne permitem să avem două galerii separate”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

Sepsi și FC Voluntari, în finala Cupei

Sepsi a mai jucat în finala Cupei României în 2020. FCSB a câștigat acel meci, scor 1-0, la Ploiești.

FC Voluntari s-a calificat în finală după ce a eliminat FC Argeș în semifinale, scor 3-0 la general.

FC Voluntari a mai câștigat Cupa României în 2017. Ulterior, ilfovenii au câștigat și Supercupa României.