Shakira l-a șters pe Pique de pe tortul primit cadou din partea jurnaliștilor spanioli

Catinca Giosanu 06.02.2023, 11:39
Shakira l-a șters pe Pique de pe tortul primit cadou din partea jurnaliștilor spanioli

Shakira este în continuare supărată pe tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Cântăreața columbiană și-a serbat ziua de naștere pe 2 februarie. Ea a primit cu această ocazie un tort din partea jurnaliștilor spanioli. Numai că pe desert era imprimată o imagine comestibilă în care apărea Gerard Pique. Reacția artistei a fost pe măsură!

Shakira, gestul care i-a uimit pe toți!

Shakira a suferit un șoc în momentul în care a văzut că pe tortul primit cadou din partea jurnaliștilor spanioli apare figura lui Gerard Pique. Ea s-a despărțit de sportiv după ce a aflat că acesta este implicat într-o relație cu Clara Chia Marti, iar de atunci problemele se țin scai de ea.

Cei doi foști parteneri sunt născuți în aceeași zi. Acesta este și motivul pentru care reprezentanții mass-media au ales să imprime pe tort imaginea în care apare Gerard Pique. Este pentru prima dată când cei doi își sărbătoresc ziua de naștere separat în ultimii 12 ani.

Artista l-a șters pe Pique de pe tortul primit cadou

După ce a îndepărtat chipul lui Gerard Pique de pe tort. Shakira a postat imaginea pe rețelele de socializare. Postarea a strâns o mulțime de aprecieri de la admiratori.

Au existat și persoane care au criticat-o pe Shakira pentru gestul pe care l-a făcut după ce a intrat în posesia deliciosului desert.

Fostul fotbalist este cu zece ani mai tânăr decât artista din Columbia. El a împlinit joi frumoasa vârstă de 36 de ani, în timp ce blondina a ajuns la 46 de primăveri.

”Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1”

Cântăreața columbiană are armele sale de a se răzbuna după ce Gerard Pique a părăsit-o. Ea a lansat, recent, o nouă melodie pe care i-a dedicat-o fostului ei partener, care a înșelat-o. Vedeta vorbește în ultima sa piesă atât despre tatăl copiilor ei, cât și despre femeia care a intervenit între cei doi.

Noua piesă a Shakirei a strâns pe canalul oficial de Youtube 86 de milioane de vizualizări în primele două zile de la lansare.

Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a reacționat artista, după ce a lansat melodia în care l-a făcut praf pe Gerard Pique.

Urmăriți Playsport.ro și pe