Shakira nu cedează și i-a transmis un mesaj clar lui Pique. Ce dedicație i-a făcut artista

Giosanu Catinca 28.09.2022, 21:36
Shakira nu cedează și i-a transmis un mesaj clar lui Pique. Ce dedicație i-a făcut artista

Shakira continuă scandalul cu Gerard Pique. Cântăreața de muzică pop din Columbia i-a transmis un mesaj dur jucătorului celor de la FC Barcelona.

Shakira, mesaj dur pentru Gerard Pique

Artista din Columbia a recunoscut, zilele trecute, că trăiește ”cea mai neagră perioadă din viață”. De când s-a separat de fotbalistul spaniol jurnaliștii stau non stop înfața casei sale, în speranța că vor obține informații exclusive din partea sa.

Cel mai tare o doare că nu poate să își scoată copiii la un loc de joacă, la cinematograf, sau în alte locuri destinate celor de vârsta lor.

De cealaltă parte, fotbalistul Barcelonei se afișează din ce în ce mai des cu noua sa iubită, Clara Chia Marti. Relația dintre ei pare că se îndreaptă într-o direcție bună, iar tânăra în vârstă de 23 de ani se simte foarte bine în compania sportivului, dovadă imaginile pe care le postează frecvent pe paginile de socializare.

Ce dedicație i-a făcut artista

Shakira a declarat că Pique a încălcat înțelegerea pe care au făcut-o după ce fotbalistul a părăsit căminul conjugal. Ea i-ar fi cerut sportivului să nu se afișeze în public cu noua lui parteneră până când nu își vor încheia socotelile.

Artista a abordat cele două situații menționate mai sus în ultima melodie lansată. Ultimele versuri din melodia ”Te felicito” par dedicate fostului ei partener.

Ea a comentat, în cadrul unui interviu, melodia în care face referire la fundașul Barcelonei.

Ca să te fac întreg / M-am rupt în bucăți / Am fost avertizată, dar nu am ținut cont / Nu-mi spune că îți pare rău / Știu că ești bine și că minți.”, sunt versurile care le-au atras atenția jurnaliștilor.

”Muzica este calea mea”

Fosta parteneră a lui Pique nu a negat faptul că versurile de mai sus îi sunt adresate lui Pique. Dimpotrivă! Ea a recunoscut că s-a gândit la fotbalistul Barcelonei când a compus piesa. Artista a spus, totodată, că, atât versurile, cât și videoclipurile muzicale, reprezintă ceea ce a trăit ea în ultimul timp.

Nu pot să spun decât că, fie că sunt conștientă sau nu, orice simt sau orice lucru prin care trec se reflectă în versurile mele și în videoclipurile pe care le filmez. Când se potrivesc ca o mănușă, se potrivesc ca o mănușă. Cum am mai spus, muzica este calea mea.”, a explicat Shakira, potrivit presei britanice.