Shakira și mama lui Gerard Pique, întâlnire de gradul zero! Ce au discutat cele două femei

Giosanu Catinca 16.10.2022, 08:52
Shakira și mama lui Gerard Pique, întâlnire de gradul zero! Ce au discutat cele două femei

Shakira a făcut o mișcare extrem de interesantă. Cântăreața de muzică pop din Columbia s-a despărțit de câteva luni de Gerard Pique, dar păstrează legătura cu mama fotbalistului.

Artista s-a întâlnit recent cu mama lui Pique, Montserrat Bernabeu, cu care a discutat despre situația tensionată care există între ei. La ce concluzie a ajuns Shakira.

Shakira, întâlnire de gradul zero!

Shakira și-a luat inima în dinți și s-a întâlnit cu fosta soacră, căreia i s-a plâns de comportamentul lui Gerard Pique. Între cele două nu există o relație prea bună, dar a fost o perioadă în care s-au înțeles chiar bine.

Shakira nu s-a înțeles nici cu prietenii de o viață ai lui Gerard Pique. Totuși, ea a simțit nevoia să se plângă la mama sportivului, în speranța că Pique nu va mai repeta anumite greșeli.

Cum a decis să se răzbune artista pe Clara Chia Marti

Presa din străinătate notează că mama lui Pique, Montserrat Bernabéu, a recunoscut în fața artistei că l-a mustrat pe fotbalist pentru alegerea pe care a făcut-o. Femeia i-ar fi spus fiului său să nu se despartă de Shakira, mai ales că au doi copii împreună.

Cântăreața ar fi fost de acord cu mama jucătorului Barcelonei până la un punct. Artista s-a schimbat la față în momentul în care femeia a început să o laude pe Clara Chia Marti.

Cântăreața s-a plâns că Pique a prezentat-o prea rapid familiei și copiilor pe noua lui parteneră și credea că va găsi alinare la mama sportivului. Ea a înțeles cum stau lucrurile, de fapt, abia după ce a auzit cum vorbește fosta ei soacră despre amanta lui Pique.

De ce s-au întâlnit Shakira și Montserrat Bernabeu

Jurnaliștii de la Marca titrează că Montserrat Bernabeu i-a spus cântăreței columbiene că Clara Chia „este o fată politicoasă și afectuoasă”.

Aceeași sursă notează că Shakia a decis să o înfrunte pe mama lui Pique după ce fotbalistul a achiziționat un imobil care se află peste drum de casa ei. Fie că îi convine sau nu, artista trebuie să se împace cu gândul că cea care l-a smuls pe soțul ei de lângă ea i-a devenit vecină între timp.

E o casă nouă, într-o zonă foarte elitistă a Barcelonei și e aproape de locul unde stă Shakira.”, au transmis jurnaliștii spanioli.

Shakira a luat în calcul să se mute la Miami, dar jucătorul celor de la Barcelona nu a fost de acord cu această idee. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe