Shakira trăiește un coșmar după ce s-a despărțit de Pique. A fost nevoie de intervenția poliției

Autor: Andrei Alexandra / 26.06.2022, 07:00

Shakira (45 de ani) traversează o perioadă foarte complicată. Artista s-a despărțit recent de fundașul Gerard Pique (35 de ani), iar acum are nevoie de ajutorul poliției.

Shakira a apelat la poliție deoarece este hărțuită de când s-a despărțit de Pique. Cântăreața și fundașul de la FC Barcelona au fost împreună timp de 12 ani, fără să se căsătorescă. Ei au doi copii împreună, Milan (9 ani) și Sasha (6 ani).

Shakira a cerut ajutorul poliției

The News anunță că Shakira primește numeroase scrisori acasă de când a pus punct relației cu Gerard Pique. Mulți bărbați îi fac avansuri și vor să o scoată în oraș. De asemenea, ea s-ar fi plâns poliției din Barcelona că a fost urmărită în zona casei.

Mai mult decât atât, în fața casei au fost scrise mai multe mesaje: „Te iubesc, femeie drăguță!”, „Vin după tine, iubirea mea” sau „Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te susțin”.

Se mută la Miami

Shakira nu vrea să audă de nimeni în acest moment și încearcă să-și găsească liniștea după despărțirea de Pique. Ea se va muta din Barcelona în perioada următoare. Artista ar urma să locuiască de acum înainte în SUA, la Miami. Columbianca deține acolo o vilă de lux, în valoare de circa 16 milioane de euro.

Se pare că fundașul Gerard Pique a reacționat nervos după ce a aflat că Shakira pleacă la Miami alături de Milan și Sasha. Fotbalistul vrea să meargă și el în SUA, pentru a fi cât mai aproape de cei mici.

Planul lui Pique va avea de suferit după ce FC Barcelona va intra în linie dreaptă pentru noul sezon competițional.

În această perioadă, Gerard Pique a petrecut câteva zile la Stockholm. El a fost invitat acolo de CEO-ul Spotify, noul sponsor principal al echipei FC Barcelona. La o petrecere din Stockholm, Pique s-a afișat cu o influenceriță locală, Katrin.