Show total marca Gabi Tamaș înaintea meciului cu FCSB. Ce a putut să spună când a fost întrebat de o eventuală primă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.11.2021, 22:24
Show total marca Gabi Tamaș înaintea meciului cu FCSB. Ce a putut să spună când a fost întrebat de o eventuală primă

Gabi Tamaș și Liviu Ciobotariu au susținut conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB din etapa cu numărul 15 a Ligii 1. Fundașul central în vârstă de 37 de ani a făcut din nou deliciul celor prezenți în stilul său caracteristic.

Gabi Tamaș este încrezător înaintea duelului cu FCSB

Tamaș nu s-a arătat deloc impresionat de seria de 7 victorii consecutive înregistrate de echipa antrenată de Edi Iordănescu. El a spus că va trata meciul la fel ca pe celelalte și a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat de eventuală primă în cazul unei victorii contra echipei roș-albastre.

Pentru mine, nu există că joc cu primul sau cu ultimul loc. Eu tratez meciurile la fel. Mă gândeam că vom ajunge sus în clasament eu, nu știu voi dacă vă gândeați. Mamă, joc cu FCSB, nu mai pot să trec strada. Sau cu Dinamo și CFR. Eu nu pot să tratez un meci diferit. Dacă vreau să câștig, trebuie să le tratez la fel. (Legat de primă) Daaa, avem, vine cu valiza!”, a declarat Gabi Tamaș la conferința de presă.

Cum l-a impresionat fundașul pe antrenorul său la un antrenament

De asemenea, Liviu Ciobotariu a subliniat cât de importantă ar fi pentru echipa sa o victorie contra roș-albaștrilor. FC Voluntari ar avea șansa de a încheia turul sezonului regulat pe loc de play-off.

Antrenorul echipei ilfovene a dezvăluit și un episod inedit pe care l-a trăit alături de Gabi Tamaș la un antrenament, care este grăitor pentru devotamentul arătat de fostul internațional, chiar și la vârsta pe care o are.

Când a apărut la antrenament plin de bandaje, unul la genunchi, altul pe gambă, un bandaj la mână, m-am uitat la el și i-am zis ‘aoleu, Gabi, ce-i cu tine?’. A răspuns ‘stai liniștit, mister, că fac antrenament și joc, sunt tanc!

Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă foarte bună, cu șapte victorii consecutive. Dacă reușim să câștigăm și acest joc, cu siguranță am termina în primele șase (n.r. turul de sezon regular) și ar fi o premieră pentru Voluntari. Îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv, pentru că s-ar închide turul de campionat și mi-aș dori să terminăm în primele șase”, a declarat și antrenorul celor de la FC Voluntari.

Gabi Tamaș, mereu unic în ce spune. Pe cine vede în locul lui Mirel Rădoi