Și-a declarat iubirea pentru Rapid, dar se bucură că a ajuns la FCSB. Marco Dulca e în al nouălea cer după meciul de la Mioveni

Giosanu Catinca / 06.08.2022, 22:54
Și-a declarat iubirea pentru Rapid, dar se bucură că a ajuns la FCSB. Marco Dulca e în al nouălea cer după meciul de la Mioveni

Marco Dulca, entuziasmat după debutul la FCSB. Mijlocașul cumpărat de la Chindia Târgoviște se bucură că a ajuns la formația pregătită de Nicolae Dică. Fotbalistul e în al nouălea cer după meciul de la Mioveni.

Marco Dulca, declarații după CS Mioveni – FCSB 1-1

Marco Dulca a debutat în tricoul roș-albastru, sâmbătă, în meciul cu CS Mioveni din deplasare, scor 1-1. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost rezervă, dar Nicolae Dică a decis să îl introducă pe teren imediat după pauză. Internaționalul român a fost introdus în locul lui Adrian Șut.

Schimbarea a avut loc după ce Șut a făcut o gafă imensă. El i-a permis lui Balaur să șuteze din marginea careului, în minutul 27. Gestul făcut de Adrian Șut i-a costat scump pe roș-albaștrii. Mingea s-a dus direct în poartă și astfel formația din Mioveni a trecut în avantaj.

”Nu trebuie să mai facem pași greșiți”

Marco Dulca a lansat un avertisment după jocul de la Mioveni. El a evidențiat că jucătorii lui Nicolae Dică trebuie să își îmbunătățească jocul pentru ca FCSB să-și atingă obiectivul. Sportivul român a spus, de asemenea, că e încântat că a ajuns la gruparea roș-albastră. Asta, deși în urmă cu câteva zile declara că iubește echipa Rapid.

Trebuie să fim mai atenți în ultimii 30 de metri. Am pierdut două puncte, dar trebuie să ne revenim. Este ca un eșec pentru noi. Obiectivul îl știe toată lumea. Nu trebuie să mai facem pași greșiți și trebuie să ne câștigăm cele trei puncte.

(De ce nu ai plecat în Germania?) A trecut. Toată lumea știe ce s-a scris. Acela este adevărul. Nu ne-am înțeles la contract și asta a fost. FCSB s-a gândit la mine și a plătit clauza. Cred că transferul a fost făcut în 2-3 ore și mă bucură că am ajuns la această echipă.

Nu știam de nicio ofertă de la Rapid. (nr. despre interesul celor de la FCSB) M-a bucurat acest lucru. Mă bucur atunci când sunt dorit. Asta înseamnă că sunt un jucător bun, îmi fac treaba și mă bucur pentru că am fost ales.”, a declarat Marco Dulca, la finalul meciului cu CS Mioveni.