Și-a revenit Dennis Man și e gata să-și recâștige locul în echipa Parmei. Ce a declarat Enzo Maresca

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 21:32
Și-a revenit Dennis Man și e gata să-și recâștige locul în echipa Parmei. Ce a declarat Enzo Maresca

Dennis Man și-a pierdut locul de titular la Parma în ultima perioadă, în urma unor evoluții nesatisfăcătoare. Internaționalul român a fost rezervă în fiecare dintre ultimele 3 meciuri jucate de echipa lui Enzo Maresca în Serie B.

Mai mult, antrenorul italian chiar l-a criticat pe Man în mai multe rânduri, iar presa apropiată de clubul parmegian a scris chiar că românul ar urma să fie cedat de patronul american Kyle Krause.

Dennis Man are șanse mari să revină în primul 11 al Parmei

Se pare că fostul fotbalist de la FCSB va primi o nouă șansă din partea lui Maresca. Antrenorul italian a vorbit despre situația lui Man la conferința de presă premergătoare meciului cu Cosenza de duminică.

Maresca a lăsat de înțeles că este mulțumit de modul în care Man s-a pregătit la ultimele ședințe de pregătire. Mai mult, el a subliniat că românul este extrem de important pentru Parma și are șanse destul de mari să fie introdus pe teren încă din primul minut al partidei.

Dennis a lucrat foarte bine în ultimele zile. Este unul dintre cei mai importanți jucători pe care îi avem, așa că va fi luat în considerare pentru echipa de start, cu siguranță”, a spus Maresca la conferința de presă.

Forma slabă a lui Dennis Man s-a reflectat asupra jocului echipei. Parma a ajuns pe locul 14 în Serie B după 12 etape, la doar două puncte distanță de zona retrogradării.

Declinul lui Man s-a produs după ce acesta a fost infectat cu SARS-CoV-2. Până la acel moment el a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, fiind constant lăudat de presa italiană.

Românul a fost cerut în echipă de publicația „de casă” a Parmei

De altfel, jurnaliștii apropiați de Parma chiar l-au cerut din nou în echipă pe român. Ei au anticipat faptul că fotbalistul de 23 de ani ar putea fi titularizat de Maresca în meciul cu Cosenza, în urma unei discuții pe care au avut-o cei doi, dar și a formei bune arătate de Man la echipa națională a României în dubla cu Islanda și Liechtenstein.

Sentimentul este că jucători precum Man și Mihăilă nu pot fi ignorați pentru totdeauna. Man ar trebui să reapară în echipă împotriva lui Cosenza. El a fost titular și a părut foarte motivat la echipa națională a României. Cu atât mai mult ar trebui să joace, deoarece a avut și o discuție cu Maresca”, au scris cei de la Parma Live.

Plecarea lui Dennis Man de la Parma, forțată la maximum: „Cere un transfer definitiv al românului”