Pericol pentru Dennis Man după ultimele declarații ale antrenorului de la Parma: „Trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea”

Ștefănescu Dragoș / 07.11.2021, 09:47
Pericol pentru Dennis Man după ultimele declarații ale antrenorului de la Parma: „Trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea”

După ce devenise unul dintre jucătorii importanți ai echipei, Dennis Man traversează o perioadă delicată la Parma. În ultimele două partide din Serie B, Man a fost lăsat pe banca de rezerve. Ultimele declarații ale lui Enzo Maresca întăresc ideea că Dennis Man este în pericol la echipa parmegiană.

Parma, în cădere liberă în Serie B

Dennis Man (23 de ani) a devenit rapid unul dintre jucătorii de bază de la Parma. Din nefericire, nici el și nici echipa nu trec prin cea mai bună perioadă în eșalonul secund al fotbalului italian. După 11 etape disputate, Parma nu a acumulat decât 16 puncte și se află pe locul 10 în Serie B. În această situație presiunea este tot mai mare, atât asupra antrenorului, cât și a jucătorilor. Obiectivul propus de patronul Parmei la începutul acestui sezon este promovarea imediată în Serie A. În acest moment, obiectivul promovării este foarte departe pentru parmegiani, situație care a creat tensiuni în cadrul echipei.

Pericol pentru Dennis Man

În ultimele două partide din Serie B, cu Cittadella și Vicenza, ambele câștigate de Parma, Enzo Maresca nu l-a folosit niciun minut pe Dennis Man. Se pare că atitudinea egoistă a internaționalului român, criticată de presa italiană, a fosta taxată de Maresca. Întrebat de revenirea lui Man în primul ”11” al parmegianilor, tehnicianul italian a explicat că românul se antrenează bine și că va fi introdus în teren la momentul oportun. Maresca a dorit și să sublinieze faptul că nu va tolera atitudinea greșită a jucătorilor săi.

Nu există un caz Dennis Man, se antrenează și el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puțin, iar rezultatele au fost pozitive. Așa cum am spus și data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii și cum îi văd pe băieți.

Nu negociez pentru atitudinea greșită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greșită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce privește atitudinea.

Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat și a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu și-a găsit spațiu, însă va sosi și momentul lui”, a spus Maresca citat de ParmaLive.

Galatasaray îl vrea pe Dennis Man

De situația lui Dennis Man la Parma vrea să profite Galatasaray Istanbul. Vicecampioana Turciei a mai dorit să-l transfere pe internaționalul român în această vară însă s-a lovit de refuzul parmegianilor.

După meciul cu Lokomotiv Moscova din Europa League, Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray. Tehnicianul turc a dezvăluit că și-l dorește în continuare pe internaționalul român și rămâne de văzut dacă transferul acestuia se va realiza în această iarnă.

E adevărat! Am vrut să-l transferăm pe Dennis Man, însă Parma nu a jost de acord. Nu am insistat prea mult asupra transferului, însă l-am dorit. Parma ne-a spus atunci că vrea să-l păstreze și în Serie B, așa că a rămas acolo. Nu știm ce se va întâmpla în ianuarie”, a spus Fatih Terim, potrivit Fotomac.