Și-a semnat Alexi Pitu plecarea de la Farul cu acest gest? Tânărul dorit de CFR Cluj a făcut o criză de nervi când a fost schimbat de Gică Hagi

Gabriel-Alexandru Ioniță 17.12.2021, 14:22
Și-a semnat Alexi Pitu plecarea de la Farul cu acest gest? Tânărul dorit de CFR Cluj a făcut o criză de nervi când a fost schimbat de Gică Hagi

Alexi Pitu a fost schimbat de Gică Hagi în minutul 56 al meciului pe care Farul l-a pierdut pe teren propriu contra CFR-ului, scor 0-2. În vârstă de 19 ani, fotbalistul de bandă stângă a fost înlocuit cu un jucător chiar și mai tânăr decât el, Eduard Rădăslăvescu, în vârstă de doar 17 ani.

Alexi Pitu a fost extrem de nervos după ce a fost schimbat de Gică Hagi

Această situație nu i-a picat deloc bine lui Pitu, care este unul dintre fotbaliștii de bază ai Farului în acest sezon. El a trecut pe lângă Gică Hagi, și-a aruncat nervos mănușa pe care o purta și și-a luat geaca dorind să plece la vestiare.

Doi oameni din staff-ul lui Hagi, printre care secundul Cătălin Anghel, i-au explicat să nu facă acest lucru și să rămână pe banca de rezerve până la finalul partidei. După câteva secunde a părut că Alexi Pitu a fost convins să rămână. Însă în cele din urmă el a cedat impulsului de moment și a plecat la vestiare.

Interesant de remarcat este că după acest gest al lui Alexi Pitu a apărut informația conform căreia tânărul fotbalist ar fi dorit chiar de adversara din acest meci, CFR Cluj. Clujenii doresc să aibă mai multe variante pentru poziția de jucător sub 21 de ani și ar încerca să îl transfere pe Pitu încă din ianuarie.

Rămâne de văzut dacă Gică Hagi va accepta să se despartă foarte ușor de fotbalistul care a jucat nu mai puțin de 20 de meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind să ofere 4 pase decisive de gol. Și, mai ales, rămâne de văzut dacă „Regele” va fi influențat în vreun fel în această decizie de ieșirea nervoasă a jucătorului său din această partidă cu CFR Cluj.

Ce a spus Gică Hagi după meci

După meci, Gică Hagi nu a comentat gestul lui Pitu, pe care cel mai probabil nici nu l-a văzut. Toată scena s-a produs în spatele antrenorului Farului, care era conectat total la partidă.

„Regele” s-a rezumat doar la comentarii despre joc. El a apreciat că echipa sa a făcut un meci foarte bun și și-a dominat clar adversara, dar aceste lucruri nu au nicio valoare dacă jucătorii nu reușesc să materializeze ocaziile create.

În fotbal contează rezultatul care rămâne. Ai mei au făcut un meci foarte bun, dar e păcat că ratezi atâtea ocazii. Nu pot să dau vina pe noroc. Norocul și-l face omul. Am produs fotbalul pe care trebuie să-l producem, dar în fața porții am fost prea superficiali. La o fază nu ne-am apărat, am lucrat și la antrenamente, dar din păcate, mai trebuie să te și aperi. Am făcut o greșeală și s-a văzut. A doua repriză, la fel, am dominat, nu ca în prima, dar tot am pierdut.

Ei sunt agresivi în fața porții, când atacă, noi nu suntem. Felicit CFR pentru pragmatism. E o echipă care joacă la rezultat. Fotbalul e făcut din aceste lucruri. A fost o greșeală colectivă, fundași și mijlocași, dar aia e, ei au profitat, n-au fost superficiali la finalizare.

Până să construim o echipă puternică, cu o mentalitate foarte bună, puternică, avem de muncă. Nu mă încântă că i-am dominat. Uitați-vă pe InStat, am dominat toate echipele. Trebuie să fim agresivi în fața porții, nu superficial. În toate meciurile pierdute cu 1-0, meritam mai mult. Suntem echipa cu cele mai multe faze fixe, dar cu cele mai puține goluri produse. Producem peste 100 de atacuri pe meci, dar nu dăm gol”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe