Și-a șlefuit diamantul și acum se pregătește să îl arunce în luptă. Gigi Becali zâmbește superior după victoria cu CFR Cluj

Catinca Giosanu 06.02.2023, 14:50
Și-a șlefuit diamantul și acum se pregătește să îl arunce în luptă. Gigi Becali zâmbește superior după victoria cu CFR Cluj

Gigi Becali s-a arătat foarte încântat după victoria cu CFR Cluj. Patronul celor de la FCSB a lăudat jocul roș-albaștrilor, dar are câteva motive de supărare. Mihai Pintilii nu îl va avea la dispoziție pe Octavian Popescu pentru meciul cu Voluntari.

Dezvăluiri din vestiarul FCSB

Gruparea finanțată de milionarul din Pipera s-a impus cu scorul de 1-0, pe terenul lui CFR Cluj. Formația roș-albastră s-a apropiat astfel la șase puncte de ardeleni, care ocupă primul loc în clasament, cu 50 de puncte.

Octavian Popescu s-a descurcat foarte bine în meciul cu CFR Cluj, însă a fost protagonistul unui incident mai puţin obişnuit în timpul partidei. Decarul roș-albaștrilor s-a contrat cu Yuri Matias în minutul 72. În plus, el a văzut cartonașul galben la jocul cu gruparea din Ardeal.

Octavian Popescu, suspendat pentru Voluntari – FCSB

Yuri Matias s-a enervat la culme în timpul reprizei secunde. El a avut o reacție neașteptată în momentul în care a văzut că Tavi Popescu a întins piciorul foarte sus, după ce balonul a ajuns în afara terenului.

Fundașul brazilian s-a dus direct la vedeta lui Gigi Becali și i-a adresat câteva cuvinte, cel mai probabil jignitoare. În plus, s-a dus la arbitru și i-a atras atenția cu privire la cele întâmplate. Jucătorul celor de la FCSB a fost criticat și de ceilalți jucători ai CFR-ului, iar spre finalul partidei a văzut cartonașul galben.

Cu el va fi înlocuit decarul roș-albaștrilor

Sebastian Colțescu a luat decizia de a-i arăta cartonașul galben lui Tavi Popescu abia după ce a discutat cu Yuri Matias. Din cauza celor petrecute pe stadionul din Cluj-Napoca, Tavi va lipsi etapa viitoare, cu FC Voluntari.

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit despre incidentul petrecut în Ardeal. Milionarul din Pipera a lăsat să se înțeleagă că nu regretă că l-a pierdut pe Octavian Popescu. Mai mult, el a transmis că tânărul va fi înlocuit cu Florinel Coman pentru meciul cu Voluntari.

Tot răul spre bine, că intră Coman. Care s-ar putea să rămână acolo, îi schimbăm postul lui Octavian Popescu dacă e nevoie, îl facem inter, că e mai agresiv.”, a afirmat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe