Și Dan Petrescu contestă supremația lui Messi în cursa pentru Balonul de Aur. Ce părere are „Bursucul”

Dragos Stefanescu 30.11.2021, 11:41
Și Dan Petrescu contestă supremația lui Messi în cursa pentru Balonul de Aur. Ce părere are „Bursucul”

Lionel Messi a câștigat aseară pentru a șaptea oară Balonul de Aur. Desemnarea starului argentinian ca și câștigător a stârnit numeroase discuții în fotbalul mondial. Dan Petrescu constestă și el supremația lui Lionel Messi în cursa pentru prestigiosul trofeu.

Dan Petrescu contestă supremația lui Lionel Messi

Aseară, la Paris, a avut loc gala de decernare a Balonului de Aur 2021. Starul argentinian Lionel Messi a fost marele câștigător al serii după ce a primit pentru a șaptea oară prestigiosul trofeu. Pe locul al doilea s-a situat Robert Lewandowski, considerat de mulți ca fiind cel ce trebuia să primească trofeul. Poziția a treia a ocupat-o jucătorul lui Chelsea, Jorginho.

Mai multe nume importante din fotbal, dar și jurnaliști și fani, consideră că Lionel Messi nu merita trofeul în acest an, având în vedere prestațiile sale modeste din ultima perioadă. Controvesrele din jurul decernării Balonului de Aur din acest an au fost comentate și în fotbalul românesc. Dan Petrescu a declarat că Lionel Messi nu trebuia să primească marele trofeu deoarece evoluțiile sale nu au fost la nivelul celor ale lui Lewandowski și Jorginho. Tehnicianul CFR-ului consideră că unul dintre cei doi trebuia să primească prestigisoul trofeu în acest an.

Nu știu dacă a meritat Messi anul ăsta… a meritat? Lewandowski, Jorginho… Messi e cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, părerea mea, dar anul acesta merita altcineva. Lewandowski sau Jorginho de la Chelsea”, a spus Dan Petrescu.

În cadrul galei de la Paris, Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi, fericit după ce a cucerit din nou Balonul de Aur

Lionel Messi este iar pe culmile gloriei după ce a cucerit pentru a șaptea oară Balonul de Aur. Argentinianul a câștigat lupta cu polonezul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski. Starul lui PSG a declarat la ceremonia de decernarea a trofeului că speră ca timpul să fie îngăduitor cu el și să revină la forma care l-a consacrat. Argentinianul nu a uitat de rivalul său, Lewandowski, despre care a avut cuvinte de apreciere, declarând că acesta trebuia să câștige trofeul anul trecut.

Este incredibil să mă aflu din nou aici. În urmă cu doi ani am spus că sunt ultimii mei ani, iar acum sunt aici iar. Sunt extrem de fericit, iluzionat și cu dorință să mă lupt pentru noi provocări.

Nu știu cât timp îmi mai rămâne, dar sper să mai fie mult. Vreau să le mulțumesc colegilor de la Barcelona și de la Paris, și în special naționalei Argentinei. Aveam senzația că îmi lipsește ceva cu Argentina și anul acesta am putut să îl obțin, mare parte din acest trofeu este datorat realizării de la Copa America.

Aici este soția mea, sunt copiii mei, părinții. Este o mare onoare să mă lupt cu Robert (n.r Lewandowski). Anul trecut erai câștigător și cred că France Football ar fi trebuit să îți dea trofeul!”, a spus Lionel Messi.

Urmăriți Playsport.ro și pe