„Și eu vreau să cumpăr Real Madrid!” Cum îi ironizează Gigi Becali pe „cumpărătorii” FCSB

Robert Zanfir / 25.11.2021, 17:18
„Și eu vreau să cumpăr Real Madrid!” Cum îi ironizează Gigi Becali pe „cumpărătorii” FCSB

Gigi Becali spune că este dispus să vândă FCSB, dar în același timp ironizează intențiile anunțate public ale liderului suporterilor. Gheorghe Mustață a declarat că este gata să preia echipa din mâinile omului de afaceri.

FCSB, despre care fanii echipei lui Gigi Becali spun că este continuatoarea Stelei, a ajuns motiv de dispută între omul de afaceri și liderii suporterilor. Latifundiarul a susținut public că este dispus să cedeze clubul în schimbul sumei de 10 milioane de euro, în timp ce fanii dau asigurări că intențiile lor nu sunt doar declarative.

„Și eu vreau să cumpăr Real Madrid!” Cum îi ironizează Gigi Becali pe „cumpărătorii” FCSB

FCSB este la 8 pași în urma liderului CFR Cluj, iar pentru echipa lui Toni Petrea urmează o partidă extrem de dificilă, cu Universitatea Craiova.

În ciuda dificultăților întâmpinate pe teren, în ultimii 6 ani, roș-albaștrii sunt convinși că au șanse mari la titlu. Cu toate acestea, atenția suporterilor este acaparată de schimbul de declarații dintre Gigi Becali și Gheorghe Mustață. Primul spune că va vinde echipa, al doilea avertizează că o va cumpăra.

„La mine, cine vrea să cumpere, trebuie să facă o ofertă și să-mi dea contul cu garanție bancară, să aibă 10 milioane de euro în cont.

Așa și eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenție la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii și să-mi spună în ce condiții pot să cumpăr”, a declarat Gigi Becali pentru As.ro.

Gigi Becali: «Bă, Mustață, hai să negociem acum!»

Deși spune că nu glumește și că este dispus să dea echipa celui care îi aduce 10 milioane de euro, patronul FCSB nu crede în intențiile liderului Peluzei Nord.

Omul de afaceri este convins că declarațiile lui Gheorghe Mustață sunt doar cuvinte lipsite de scoperire.

„Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii. Au făcut o scrisoare de intenție, să le spun eu. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă banii. Eu nu-i bag în seamă. Stau să citesc scrisori de intenție aiurea? Cine vrea să cumpere, să vină Mustață cu el în fața mea. «Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr!».

«Bă, ia arată câți bani ai!» Dă o scrisoare, o garanție bancară că ai 10 milioane de euro! «Hai să negociem acum». Nu că dau scrisori de intenție. Că scrisori de intenție poți să dai miliarde”, a mai spus patronul FCSB.

Cu 34 de puncte după 16 meciuri, FCSB este pe locul 2, la 8 pași în spatele liderului CFR Cluj. În cazul unui rezultat negativ cu Universitatea Craiova, echipa lui Toni Petrea se poate distanța decisiv de marea rivală din campionat.

Să pună totul pe masă, societatea, jucătorii, tot, și primește 10 milioane de euro. Păi și noi, dacă ne strângem să dăm 10 euro pe an, vă dați seama ce buget se face?

La câți suporteri suntem, dacă venim cu 10 euro, măcar un milion de suporteri, am luat clubul imediat. În plus, repet, am vorbit cu cineva. Într-o lună, noi putem lua clubul, dar are el curaj să facă asta?
Gheorghe Mustață