Simona a rupt lanțul! Halep simte din nou gustul libertății după divorțul de Toni Iuruc

Bordei Radu 02.10.2022, 10:59

Simona Halep pare că a trecut peste divorțul de Toni Iuruc și găsește timp să se și relaxeze. Mai ales că prietenele sportivei îi sunt alături în aceste momente și au convins-o să iasă și să se distreze

Cum a petrecut campioana noastră după divorțul de Toni Iuruc. A ieșit cu prietenele cele mai bune

Simona Halep nu mai pare afectată de divorț, dimpotrivă. Campioana noastră a trecut printr-o perioadă dificilă. Profesional a suferit un șoc la US Open, unde avea speranțe mari. Imediat a venit divorțul de Toni Iuruc, la un an de când cei doi își oficializaseră relația. În plus, Simona a decis să se și opereze la nas, procedură pe care urmărea să o facă de mai mult timp.

Cu toate acestea, Simona are planuri mari în continuare. În 2023 va ataca din nou un titlu de Grand Slam, iar finalul acestui an se anunță unul foarte încărcat. De aceea, campioana de tenis a profitat și s-a relaxat alături de trei dintre prietenele ei bune. Se vede că Simona se simte bine, în ciuda provocărilor din ultima perioadă. Și divorțul este doar o amintire.

Ce o așteaptă pe Simona Halep în acest final de an

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare că nu va mai juca tenis în 2022. Totuși, ea își va face apariția în acest an la un eveniment găzduit de Dubai, unde vor participa și alte nume mari din tenis precum Iga Swiatek (21 de ani, lider WTA), Paula Badosa (24 de ani, 3 WTA) sau Novak Djokovic (35 de ani, 8 ATP).

Evenimentul la care va participa marea noastră campioană alături de Iga Swiatek și Novak Djokovic se va desfășura în perioada 19-24 decembrie. Este vorba despre competiția de la Dubai numită ”Liga Mondială de Tenis”.

La competiția din Emiratele Arabe Unite vor evolua nume cu greutate din sportul alb. Liderul Iga Swiatek, Paula Badosa, Novak Djokovic sau Nick Kyrgios sunt doar câțiva dintre jucătorii de tenis care se vor prezenta la ”Liga Mondială de Tenis”. Pe lista jucătorilor înscriși la competiția de la Dubai numită ”Liga Mondială de Tenis” se găsesc șaisprezece nume. Echipele vor fi stabilite abia pe data de 1 noiembrie. Ulterior, vor fi împărțite în patru grupe.

Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndepinit.”, a scris Simona Halep pe Instagram