A dispărut Toni Iuruc de câteva zile! Simona Halep nu a stat mult pe gânduri și a decis să-l facă uitat definitiv pe fostul soț

Dragos Stefanescu 27.09.2022, 09:55
A dispărut Toni Iuruc de câteva zile! Simona Halep nu a stat mult pe gânduri și a decis să-l facă uitat definitiv pe fostul soț

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună capăt mariajului lor după doar un an de la cununia civilă. Vestea divorțului celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. După acest episod neplăcut, Simona încearcă să lase trecutul în urmă. Drept dovadă stă faptul că sportiva a șters de pe pagina sa de Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Toni Iuruc. Este clar că amintirile cu fostul soț nu-i provocau decât tristețe, astfel că a decis să le îndepărteze.

Simona Halep a șters de pe Instagram toate pozele cu Toni Iuruc

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Despărțirea a survenit după aproape un an de la cununia civilă. Se pare că problemele dintre cei doi nu au mai putut fi conciliate, astfel că fiecare a decis să meargă pe un alt drum.

Simona încearcă acum prin orice metode să treacă cât mai ușor peste această dezamăgire. Constănțeanca a făcut un gest neașteptat pe pagina sa de Instagram. Mai exact, Simona a șters toate pozelele în care apărea alături de Toni Iuruc. Se pare că aceste fotografii nu-i trezeau amintiri prea plăcute, astfel că a decis să le îndepărteze.

Care sunt planurile Simonei Halep pentru finalul acestui an

Simona Halep a decis să se opereze la nas pentru a scăpa de problemele de respirație care o macină de mult timp. Recuperarea după această intervenție chirurgicală va dura. Astfel, prezența Simonei la utlimele turnee din acest an este imposibilă.

Constănțeanca a explicat că în acest moment nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023. Simona a ținut să sublinieze că anul acesta a fost unul extrem de agitat pentru ea. Totodată ea a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe