Simona Halep a ales banii! Pentru ce sumă cu multe zerouri a ales un turneu mai slab

Giosanu Catinca / 09.06.2021, 23:51
Simona Halep a ales banii! Pentru ce sumă cu multe zerouri a ales un turneu mai slab

Simona Halep, care a efectuat sâmbătă primul antrenament normal, după o pauză de aproape o lună, cauzată de accidentarea la gambă suferită în capitala Italiei, a ales banii! Pentru ce sumă cu multe zerouri a decis să meargă la un turneu mai slab?

Simona Halep a ales banii!

Ocupanta locului trei în clasamentul mondial a făcut, marți, un anunț de-a dreptul uimitor! Vestea i-a luat prin surprindere atât pe cunoscuți, cât și pe fani. Concret, eleva lui Darren Cahill a anunțat că va reveni pe terenul de tenis, după accidentarea suferită luna trecută, și va evolua la turneul de la Bad Homburg. Competiția cu pricina se va desfășura în Germania. Sportiva de la malul mării a cântărit bine lucrurile până a luat această decizie. Ea nu a fost motivată să ia această hotărâre surprinzătoare doar de dorința de competiție, ci și de un bonus financiar extrem de important.

Pentru cei care nu știu, “Bad Homburg Open presented by Engel & Völkers” se va disputa pe iarbă, în perioada 20-26 iunie, în oraşul din landul Hesse. Turneul îşi desfăşoară anul acesta prima ediţie şi este dotat cu o contribuţie financiară în valoare de 235.000 de dolari. În aceeaşi săptămână, premergătoare Wimbledon (28 iunie – 10 iulie) se va disputa şi turneul WTA 500 “Viking International Eastbourne”.

Simona Halep a anunțat primul turneu la care va participa după accidentare
Simona Halep a anunțat primul turneu la care va participa după accidentare

Pentru ce sumă cu multe zerouri a ales un turneu mai slab

Conturile de socializare al turneului din Germania au anunţat deja prezenţa campioanei noastre. De notat este că fiica lui Stere Halep va fi beneficiara unui wild card. Deși se credea că turneul de la Berlin va fi primul la care Halep va participa după accidentarea suferită în timpul confruntării de la Roma, lucrurile au luat o altă întorsătură. Cunoscuta Simona Halep a ales banii!

Jucătoarea noastră va evolua la turneul WTA 250 de la Bad Homburg (20 – 26 iunie), aflat la prima ediție. Organizatorii de la Bad Homburg au convins-o pe iubita lui Toni Iuruc să participe la turneul de categorie WTA 250. Asta, deși în aceeași săptămână are loc concursul WTA 500 de la Eastbourne. Este cunoscută practica organizatorilor de turnee mai mici de a le oferi bonusuri de participare jucătoarelor din elita tenisului. În orice caz, ”Simo” este singura sportivă din Top 10 WTA care s-a înscris la Bad Homburg.

În capitala Germaniei și-au anunțat prezența toate jucătoarele din Top 10 WTA, cu excepția Simonei Halep (3 WTA) și Serenei Williams (8 WTA).