Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii din România. Numărul 2 mondial și-a dezvăluit planul

Marian Cărăvan 20.12.2020, 19:58
Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii din România. Numărul 2 mondial și-a dezvăluit planul

Pentru Simona Halep, lucrurile sunt clare. Numărul 2 mondial și-a dezvăluit planul. Este anunțul așteptat de toți fanii din România.

Turneele la care va participa Simona Halep în 2021

Simona Halep și-a dezvăluit planurile pentru anul viitor. Primul turneu la care va participa campioana noastră în 2021 va fi cel de la Abu Dhabi, programat între 5 și 13 ianuarie. Acesta va fi și turneul care va deschide sezonul 2021, întrucât tradiționalele turnee de început de an, cele de la Shenzhen (China) și Auckland (Noua Zeelandă), au fost anulate. Simona Halep și-a dezvăluit planurile într-o emisiune tv.

„Voi merge și voi juca la Abu Dhabi. Abia aștept să resimt emoțiile meciurilor oficiale. Chiar dacă te antrenezi două-trei luni, nu se compară cu un meci oficial.

Va fi o pregătire bună pentru Australian Open. Îmi doresc să merg la Abu Dhabi și să câștig fiecare meci”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Simona Halep vrea să participe din nou la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În 2020, românca s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza. Australian Open este unul dintre trofeele care lipsesc din palmaresul Simonei Halep.

Simona Halep si-a dezvaluit planurile pentru 2021
Simona Halep si-a dezvaluit planurile pentru 2021

Simona Halep a disputat cea mai frumoasă partidă a anului 2020

În atipicul an 2020, Simona Halep a câștigat trei turnee consecutive, la Dubai, Praga și Roma. Finala turneului de la Dubai a fost considerată „cea mai frumoasă partidă a anului”. E supriza pe care WTA i-a făcut-o campioanei noastre.

Pe 22 februarie, Simona Halep o învingea pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai și cucerea atunci al 20-lea trofeu WTA din carieră. De atunci s-a mai impus și la Praga și Roma. La Roland Garros, unde era favorita numărul 1, s-a oprit în optimi, fiind învinsă de cea care avea să câștige turneul de Grand Slam din capitala Franței, Iga Swiatek, din Polonia.

Simona Halep încheie anul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe