Simona Halep a făcut marele anunț! Când revine în turneele WTA

Gabriel Peneș / 15.03.2021, 17:55
Simona Halep a făcut marele anunț! Când revine în turneele WTA

Simona Halep a făcut marele anunț! Ultima perioadă a fost marcată de incertitudine pentru campioana noastră. Problemele de spate au determinat-o să își anuleze participarea la turneele de la Doha și Dubai. Numărul 3 mondial a dat, însă, vestea așteptată de toți fanii ei în privința revenirii în circuitul mondial.

Simona Halep a făcut marele anunț! Când revine în turneele WTA

De la sfertul de finală de la Australian Open pierdut în fața Serenei Williams, numărul 3 mondial nu a mai jucat în vreun turneu. Simona Halep a făcut marele anunț! Când revine în turneele WTA, după mai bine de 5 săptămâni de pauză forțată. Chinuită de problemele de spate, Halep a fost nevoită să declare forfait la două turnee importante. La cel de la Doha, dar și la Dubai, unde era deținătoarea titlului.

Fanii ei, dar și ai tenisului, în general, își puneau problema dacă accidentarea o va mai ține mult timp departe de circuitul WTA. Halep a pus capăt speculațiilor și și-a anunțat participarea la Miami Open, turneu ce va începe în 22 martie.

Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep a făcut marele anunț! Când va reveni în turneele WTA
Simona Halep a făcut marele anunț. Numărul 3 mondial va participa la Miami Open. Va pleca în SUA doar după ce va efectua rapelul la vaccinul anti Covid-19

„La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc!”

De altfel, Simo a recunoscut că, spre deosebire de anul trecut, acum se simte mai în siguranță în raport cu situația pandemiei din SUA. Ea nu a participat la ediția trecută a US Open tocmai din cauza problemelor cauzate de coronavirus ce afectaseră New York-ul.

La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”, a mai afirmat Simona Halep.

Jucătoarea din Constanța a mai recunoscut că antrenorul australian Darren Cahill a avut un rol important în decizia de a participa la turneul din Miami.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory.”, a mai spus Simona Halep, conform sursei citate.

La ultima participare la Miami, în 2019, Simona a ajuns în semifinale, unde a pierdut în fața Karolinei Pliskova. Miercuri, Halep este programată pentru efectuarea rapelului la vaccinul anti-Covid 19. De altfel, la sfârșitul lunii octombrie, Simona Halep a fost testată pozitiv pentru coronavirus, dar a trecut fără mari probleme prin boală.