Aceasta este colecția fabuloasă de ceasuri a Simonei Halep! Toate ”bijuteriile” ei valorează un sfert de milion de euro! FOTO

Moldoveanu Camelia / 06.07.2021, 20:16

Aflată încă în perioada de recuperare, Simona Halep a fugit din România pentru a face o vizită specială. Unde s-a fotografiat jucătoarea de tenis și care este marea ei pasiune. Se poate lăuda cu o colecție impresionantă și foarte valoroasă.

Simona Halep, vacanța care a luat prin surprindere pe toată lumea

Jucătoarea de tenis din România nu se află într-o perioadă prea bună din punct de vedere al carierei, aceasta aflându-se departe de competițiile sale preferate de când s-a accidentat la Roma. În ultima vreme aceasta a împărtășit cu fanii fotografii inedite în care radia de fericire. Timpul petrecut aproape de familie pare să-i priască, mai ales acum când este proaspăt logodită.

Noi postări au făcut deliciul publicului său, Simona Halep fotografiindu-se la Milano. Sportiva se bucură de vacanță și nu a ezitat să le facă o vizită și prietenilor săi de la Hublot. Ea este recunoscută ca fiind o mare colecționară de ceasuri de lux, brandul acesta fiind preferatul său.

Întotdeauna distractiv să vizitez buticurile @hublot în călătoriile mele ❤️😍 @hublot_milano”, a scris Simona Halep la ultima sa postare de pe Instagram.

La rândul lor, cei de la Hublot au postat pe Instagram o fotografie cu Simona Halep și descrierea:

„O vizită specială din partea prietenei și campioanei noastre!”

Cele mai scumpe ceasuri din colecția Simonei Halep

Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – ajunge până la 50.000 de euro

Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro

Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro

Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro

Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet – 15.000 euro

La un calcul simplu, rezultă 233.000 de euro, adică aproape un sfert de milion de euro!

Pe lângă ceasurile de lux, Simona Halep mai deține și o colecție impresionantă de mașini. Se estimează că are în garaj peste un milion de euro.

Ce se întâmplă cu locul româncei din clasamentul WTA

În primă fază, s-a crezut că Simona Halep va coborî semnificativ în clasamentul WTA după Wimbledon. Jurnalistul Jose Morgado a transmis, la un moment dat, pe Twitter că Halep va pica cel puțin până pe locul opt în clasament. De asemenea, după retragerea sa și Serena Williams va pica până pe 16, spune el.

Se pare că reprezentantul mass-media a avut perfectă dreptate. Ultimele date arată că Simona Halep este pe locul opt în clasamentul virtual WTA. Ea mai poate cădea cel mult până pe locul 10.

La momentul actual, pe Simona Halep o pot întrece doar Karolina Pliskova, dacă trece în sferturi de Golubovic, și una dintre Ons Jabeur și Muchova, în cazul în care una dintre ele va câștiga trofeul. Chiar dacă acestea din urmă o vor depăși pe Halep, tânăra nu va avea prea mult de suferit. ”Simo” va ajunge până pe locul 10 WTA după Wimbledon. Cert este că va rămâne în Top Ten, acolo unde a fost din ianuarie 2014, de când a pătruns în această ierarhie.