Ce se întâmplă cu Simona Halep după 15 septembrie. Decizia campioanei a fost fermă

Dragos Stefanescu Brădescu Alexandru 13.09.2021, 09:01
Ce se întâmplă cu Simona Halep după 15 septembrie. Decizia campioanei a fost fermă

Pentru Simona Halep anul acesta a fost unul cu ghinion. Măcinată de accidentări, românca nu a putut participa la o serie de turnee și a ieșit din top 10 WTA. Însă pe plan personal, marea noastră campioană se prăgătește de nunta cu iubitul ei, Toni Iuruc. Chiar înainte de nuntă, Simona Halep a luat o decizie radicală în ceea ce privește numele pe care îl va purta după fericitul eveniment.

Simona Halep face ultimele pregătiri înainte de nuntă

După ce a fost eliminată în optimile de finală de la US Open, Simona Halep s-a întors în țară pentru a face ultimele pregătiri pentru nuntă. Cununia civilă dintre Toni Iuruc și Simona Halep va avea loc săptămâna aceasta, pe 15 septembrie, la Constanța. În cadrul evenimentului vor lua parte aproximativ 300 de invitați, majoritatea fiind prieteni apropiați sau rude ale celor doi.

Având puțin timp la dispoziție, familia Halep și Toni Iuruc au încercat să pună la punct ultimele detalii ale evenimentului.

Simona Halep a fost surprinsă săptămâna trecută în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Cel mai probabil sportiva vrea să arate impecabil la fericitul eveniment. În acest scop, Simona s-a întâlnit cu stilistul și make-up artistul care vor avea grijă să arate perfect în ziua nunții.

Tania Halep, mama Simonei, este și ea la București pentru a-și alege ținutele pe care le va purta la cununia civilă. Stere Halep este și el foarte activ în această perioadă, încercând să-și ajute fiica pe cât posibil. Acesta s-a întâlnit cu un preot călugăr, care cel mai probabil va ține slujba religioasă. Cum familia Halep este o familie religioasă, este exclus ca Simona să facă doar cununia civilă. Singurele declarații oficiale făcute de familia Halep au fost doar despre semnarea actelor.

Este cununia civilă. Se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoții au trecut”, declara în urmă cu ceva timp Stere Halep.

Simona Halep a luat o decizie radicală înainte de nuntă

Conform Ziare.com, în urma căsătoriei, constănțeanca s-a hotărât să ia și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc.

Prin decizia luată, Simona Halep va încălca o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești, aceea ca soția să poarte în totalitate numele soțului. Totuși în cazul său este de înțeles de ce a luat această hotărâre. Brandul „Simona Halep” este cunoscut în toată lumea, iar o schimbare în totalitate ar dăuna intereselor sportive și comerciale ale sportivei.

Urmăriți Playsport.ro și pe