Simona Halep a oferit detalii despre un episod care a adus multe întrebări. Ce se întâmplă cu Darren Cahill

Dragos Stefanescu 17.03.2022, 11:44
Simona Halep a oferit detalii despre un episod care a adus multe întrebări. Ce se întâmplă cu Darren Cahill

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe croata Petra Martic, scor 6-1, 6-1 și a obținut calificarea în semifinalele de la Indian Wells. După acest succes, Simona a vorbit și despre situația în care se află Darren Cahill. Antrenorul australian traversează o perioadă grea după un sezon plin de restricții pricinuite de pandemia de Covid-19.

Simona Halep a explicat ce se întâmplă cu Darren Cahill

Darren Cahill a încetat colaborarea cu Amanda Anisimova chiar înaintea începerii turneului de la Indian Wells. Decizia a fost una surprinzătoare pentru toată lumea, însă motivele lui Cahill nu sunt deloc de neglijat.

După succesul cu Petra Martic, Simona Halep a vorbit despre fostul său antrenor. Ea a dezvăluit momentele grele pe care le-a trăit Cahill în perioada restricțiilor impuse din cauza pandemiei de Covid-19. Toate acestea au influențat foarte mult condiția fizică a antrenorului australian.

A fost cel mai dificil lucru, să călătorești și să stai în bulă, la turnee. El era în cea mai dificilă situație. A trebuit să stea atât de mult timp în carantină. Nu știu cum s-a descurcat, pentru că nu vreau nici să îmi imaginez cum ar fi să stau 14 zile într-o cameră fără fereastră pe care să o poți deschide, să stai fără aer curat.

Am simțit anul trecut că s-a chinuit cu asta. Când l-am văzut în Australia, la începutul anului, i-am spus că are nevoie de odihnă și nu m-a ascultat. E puternic și va reveni curând, dar are nevoie de timp liber alături de familie și să se bucure de viață. Mi-a părut rău când am citit mesajul lui, dar este un om bun și sunt sigură că va fi curând bine”, a spus Simona, la conferința de presă.

Secretul din spatele jocului fantastic al Simonei Halep

Simona Halep (26 WTA) a înfruntat-o pe Petra Martic (79 WTA) în sferturile de finală de la Indian Wells. Românca a dominat categoric partida și s-a impus în doar 53 de minute cu scorul de 6-1, 6-1. În urma acestui succes, Simona s-a calificat în semifinalele turneului american.

Simona Halep a impresionat pe toată lumea prin jocul său de la Indian Wells. La finalul meciului cu Petra Martic, românca a dezvăluit că se simte foarte bine și a evidențiat planul pe care l-a avut pus la punct dinaintea partidei.

Da, a fost un meci foarte bun. Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu din acest an. Iar asta mă face super fericită. Știam că va fi un meci greu împortiva ei. În 2018 (n.r. – la Indian Wells, tot cu Petra Martic) a fost un meci mult mai lung și mai dificil.
Astăzi m-am simțit foarte bine, am avut o misiune și am vrut să fiu concentrată pe ceea ce aveam de făcut și cred că am executat bine planul”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe