Victoria Azarenka a luat o hotărâre șoc după criza emțională de la Indian Wells: “M-am săturat de toate astea”

Octavian Vasilescu 16.03.2022, 20:19
Victoria Azarenka a luat o hotărâre șoc după criza emțională de la Indian Wells: “M-am săturat de toate astea”

Victoria Azarenka (32 de ani, locul 15 WTA) și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare după meciul cu Elena Rybakina (22 de ani, locul 22 WTA), de la Indian Wells.

Victoria Azarenka, în lacrimi la Indian Wells

Jucătoarea bielorusă Victoria Azarenka a izbucnit în lacrimi după o dublă greșeală comisă în meciul cu Elena Rybakina, în turul 3 de la Indian Wells. Azarenka a fost eliminată de Rybakina, scor 3-6, 4-6, dar meciul a fost marcat de căderea nervoasă a Victoriei.

Azarenka este marcată de războiul din Ucraina, astfel că a decis să-și steargă toate conturile de pe rețelele de socializare. Victoria Azarenka a început să plângă în timpul meciului cu Elena Rybakina și i-a transmis un mesaj arbitrului:

„Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău. Chiar îmi pare foarte rău. Pur și simplu m-am săturat de toate astea”, a spus Azarenka, în timpul meciului cu Rybakina, de la Indian Wells.

  • Simona Halep (30 de ani, locul 26 WTA) se va duela cu Petra Martic (31 de ani, locul 79 WTA) în sferturi la Indian Wells. Meciul va avea loc în această noapte, nu înainte de ora 00:00.

Azarenka, devastată de războiul din Ucraina

Azarenka este foarte apăsată de faptul că țara sa, Belarus, susține Rusia în războiul din Ucraina.

Războiul din Ucraina a izbucnit pe 24 februarie, când trupele Rusiei au început să invadeze țara vecină. Mii de oameni și-au pierdut viața în toată această perioadă, iar aproape 3 milioane de cetățeni au fugit din Ucraina, de teama bombardamentelor. Foarte mulți oameni s-au refugiat în România, unde au fost primiți cu brațele deschise.

Sunt devastată de acțiunile care au avut loc în ultimele zile în și împotriva Ucrainei. Este sfâșietor să vezi câți oameni nevinovați au fost afectați și continuă să fie afectați de asemenea violențe.

Încă din copilărie, am văzut și am trăit alături de ucraineni și bieloruși, ambele națiuni fiind prietenoase și susținându-se una pe cealaltă”, a spus Victoria Azarenka, după izbucnirea războiului din Ucraina.