Simona Halep a părăsit Australian Open, dar controversele nu se opresc. Mesajul de pe tricoul soțului Serenei

Gabriel Peneș / 16.02.2021, 19:12
Simona Halep a părăsit Australian Open, dar controversele nu se opresc. Mesajul de pe tricoul soțului Serenei

Simona Halep a părăsit Australian Open, dar controversele nu se opresc. Mesajul de pe tricoul soțului Serenei a făcut înconjurul lumii. Alexis Ohanian (37 de ani) nu ratează niciun moment în care poate să-și laude soția. N-a făcut excepție nici meciul din sferturile de finală câștigat contra Simonei Halep. Omul de afaceri a purtat un tricou cu un mesaj sugestiv la adresa calităților de sportiv ale Serenei.

Simona Halep a părăsit Australian Open, dar controversele nu se opresc

Simona Halep a părăsit Australian Open, dar controversele nu se opresc. Mesajul de pe tricoul soțului Serenei a ieșit în evidență. Alexis Ohanian s-a agitat din tribună și a încurajat-o mereu pe campioana americană. Iar toată lumea a remarcat mesajul pe care omul de afaceri îl purta pe tricou în loja de pe Rod Laver Arena. Sloganul de pe tricou era ”Cea mai mare femeie din sport”. Însă cuvântul ”femeie” era tăiat, iar sensul devenea ”Cel mai mare sportiv din lume”, scrie digisport.ro.

Nu este pentru prima oară când Ohanian profită de faptul că este în atenția camerelor de luat vederi. La un meci al Mariei Sharapova din 2019 a purtat un tricou cu mesajul ”Nu lăsați copiii în preajma drogurilor”. Era o aluzie străvezie la suspendarea rusoaicei pentru dopaj. Tot la Australian Open, el a îmbrăcat un tricou în primul tur cu mesajul ”Regina care nu poate fi bătută de nimeni”.

Jucătoarea de 39 de ani încearcă din nou să egaleze recordul lui Margaret Court, acela de a cuceri al 24-lea său titlu de Grand Slam.

Alexis Ohanian i-a dat o replică dură și lui Ion Țiriac

Soțul Serenei își apără soția cu înverșunare. Înaintea partidei din sferturile Australian Open, Ion Țiriac a declarat că Serena ar cam trebui să se retragă.

La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

Atât i-a trebuit milionarului cu origini germano-armene. Ohanian a postat o replică acidă la adresa fostului mare jucător de tenis român. El l-a acuzat pe Țiriac de rasism și sexism și l-a numit „clovn”.

E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul și clovnul Ion Țiriac. E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Țiriac. A trebuit să-l caut pe Google. Se pare că fetița mea de trei ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn”, a scris soțul Serenei.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în noiembrie 2017, după ce se logodiseră cu un an înainte. Cei doi au o fetiță, Alexis Olympia, în vârstă de 3 ani.