Simona Halep a spart barajul tăcerii. Mesajul legat de dopaj a devenit viral în scurt timp

Dragos Stefanescu 08.01.2023, 08:26
Simona Halep a spart barajul tăcerii. Mesajul legat de dopaj a devenit viral în scurt timp

Simona Halep este în continuare suspendată din tenis și așteaptă cu nerăbdare judecarea cazului său de dopaj. La început de an, campioana noastră a transmis un mesaj foarte optimist. Simona și-a anunțat dorința de a trece cât mai repede peste problemele din anul recent încheiat.

Simona Halep vrea să treacă cât mai repede peste problemele din anul recent încheiat

Anul 2022 a fost unul destul de nefast pentru Simona Halep. În ciuda începutului de sezon extrem de bun, campioana noastră a avut parte de câteva evenimente nedorite. Divorțul de Toni Iuruc și scandalul de dopaj în care a fost implicată i-au adus multe neplăceri marii noastre campioane.

La începutul noului an, Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj optimist, demonstrând încă o dată că este un om foarte puternic. ”2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog”, a scris Simona. Postarea a strâns rapid multe comentarii de la fani din întreaga lume. Printre aceștia, actorul Andi Vasluianu a dorit să o încurajeze pe constănțeancă cu un mesaj sugestiv. ”Deasupra norilor e soare!”, a transmis acesta.

La scurt timp, Simona le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase, dar în mod special lui Andi Vasluianu. Ea i-a asigurat pe toți că nu va renunța la luptă așa de ușor.

Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a scris Simona Halep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona riscă o cădere importantă în clasamentul WTA

Simona Halep nu a mai jucat într-un meci oficial din luna septembrie după ce a fost suspendată temporar în urma scandalului de dopaj. Totuși, românca va termina anul pe locul 10 WTA. În schimb, în 2023 situația s-ar putea schimba radical pentru Simona. Foarte probabila absență de la primele turnee ale anului o vor arunca pe marea noastră campioană în afara primelor 20 de locuri ale clasamentului mondial.

La începutul anului 2022 Simona a înregistrat mai multe rezultate excelente. Ea a câștigat turneul WTA 250 de la Melbourne și a primit la final 280 de puncte. La Australian Open a ajuns până în optimile de finală, fiind recompensată cu 240 de puncte WTA. În plus, constănțeanca a jucat în semifinalele turneului de la Dubai, performanță în urma căreia a primit 390 de puncte.

Astfel, dacă va lipsi la primele turnee ale anului 2023, Simona Halep va pierde aproximtiv 910 puncte WTA. Cu 1751 de puncte rămase, campioana noastră ar coborî până pe locul 23 în ierarhia mondială.

Urmăriți Playsport.ro și pe