Simona Halep a tras tare la antrenament înaintea meciului cu Paula Badosa. Detalii de la Madrid

Octavian Vasilescu 29.04.2022, 21:12
Simona Halep a tras tare la antrenament înaintea meciului cu Paula Badosa. Detalii de la Madrid

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) o va înfrunta pe Paula Badosa (24 de ani, locul 2 WTA), sâmbătă, în turul 2 al turneului WTA de la Madrid.

Halep a susținut, vineri, ultimul antrenament înaintea meciului de cinci stele cu Paula Badosa. Noul antrenor al Simonei, Patrick Mouratoglou (51 de ani), a pus-o serios la treabă.

  • Meciul de cinci stele se va disputa sâmbătă, nu mai devreme de ora 20:00. Va fi primul duel oficial între Simona Halep și Paula Badosa. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Simona Halep, antrenament dur înaintea meciului cu Paula Badosa

Conform GSP.ro, antrenamentul româncei ar fi trebuit să dureze 60 de minute, dar s-a prelungit până la o durată totală de 80 de minute. Halep s-a pregătit la o intensitate destul de mare. Mouratoglou i-a permis doar câteva pauze mici, de 2-3 minute, pentru hidratare.

Halep a lucrat mult la forehand și a lovit mingea cât mai din spatele terenului. Ulterior, Simo a lucrat și la voleu, serviciu, voleu drive și smash.

În cazul serviciului, Mouratoglou a stat lângă Halep și i-a explicat de fiecare dată unde vrea să trimită mingea și cu ce intensitate. Simona este gata să o surprindă pe Paula Badosa, în funcție de cum va decurge meciul.

Alături de Halep și Mouratoglou s-au mai aflat Arnaud Restifo, sparring partner, și fizioterapeuta Candice Gohier. Managerul Simonei Halep, celebra Virginia Ruzici, a urmărit întreg antrenamentul din tribună.

Badosa, principala favorită la Madrid

În primul tur de la Madrid, Simona Halep a trecut de Shuai Zhang (33 de ani, locul 40 WTA), scor 6-2, 6-3. Badosa a învins-o pe Veronika Kudermetova (25 de ani, locul 25 WTA), scor 6-3, 6-0.

Liderul mondial Iga Swiatek (20 de ani) s-a retras de la Madrid, astfel că Paula Badosa este acum principala favorită la câștigarea trofeului WTA.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după accidentarea suferită la Indian Wells, în semifinale. Aceasta este prima competiție la care Simona merge alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou.

Românca a cucerit de două ori trofeul de la Madrid, în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

Urmăriți Playsport.ro și pe