Simona Halep are Australia la picioare. „Dacă mă primiți, pot fi australiancă”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.01.2022, 15:04
Simona Halep are Australia la picioare. „Dacă mă primiți, pot fi australiancă”

Simona Halep s-a calificat într-o manieră entuziasmantă în turul trei la Australian Open. Ea a învins-o în turul doi pe Beatriz Haddad Maia din Brazilia cu scorul de 6-2, 6-0 la capătul unui meci care a durat doar două ore și 6 minute.

Simona Halep a făcut senzație și la interviul de după meci și le-a cerut australienilor să o „adopte”

Jucătoarea aflată pe locul 15 în clasamentul WTA a completat spectacolul făcut pe teren cu cel de la declarațiile de după partidă. Halep a dezvăluit ce regim a ținut de când a ajuns în Australia și s-a arătat deschisă idee de a fi „adoptată” de către Australia, acolo unde este foarte iubită de fani.

Am mâncat numai ouă, șuncă și cașcaval, nu am schimbat mult regimul. E destul de dificil să aștepți, a fost însă un meci superb înaintea mea. M-a motivat să fiu concentrată, să joc bine. Ea nu a jucat rău, însă am fost eu foarte agresivă și am reușit să câștig.

Am treizeci de ani, mă bucur de sport, a început să îmi placă, să joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost deloc ușor pentru mine. Am revenit însă mai puternică și sunt hotărâtă să fac meciuri bune în continuare.

Dacă sunteți gata să mă primiți, pot fi australiancă. Va mulțumesc pentru că m-ați susținut tot timpul”, a declarat Simona la finalul meciului disputat pe arena Rod Laver.

„Am jucat cel mai bun tenis al meu azi”

Imediat după, Halep a oferit un interviu și pentru Eurosport Internațional în care a spus că s-a aflat la cel mai ridicat nivel al său în acest meci. De asemenea, ea a explicat și cum faptul că este împlinită în plan personal influențează în mod pozitiv evoluțiile sale și a dezvăluit ce ar alege între un nou turneu de Grand Slam și revenirea pe primul loc în lume.

Am lucrat foarte mult în presezon, mă așteptam să joc bine, dar azi am jucat chiar foarte bine. Am simțit mingea, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu azi.

Nu este atât de diferit, soțul meu e cu mine aici, mă susține. Mă simt fericită și în afara terenului. Tenisul e prioritatea mea, dar văd lucrurile cumva diferit.

Viață mea e frumoasă, în tenis am făcut tot ce mi-am dorit, acum doar mă simt bine și vreau să mă bucur de tenis. Normal că sunt motivată, asta nu se schimbă niciodată. Prefer Grand Slamul decât să revin pe primul loc mondial”, a mai spus Simona Halep sursei citate.

În turul 3 Halep se va duela cu muntenegreanca Danka Kovinic, cea care a eliminat-o în manșa secundă pe Emma Răducanu.