Simona Halep, cucerită de Mitea iremediabil. Imaginea publicată de campioana noastră nu lasă loc de interpretări

Giosanu Catinca 04.10.2022, 11:43

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a traversat o perioadă mai grea în ultimele săptămâni, dar acum zâmbește din nou. Fostul lider mondial în clasamentul WTA, în prezent ocupanta locului nouă, a postat recent pe contul personal de Instagram o nouă fotografie care lasă loc de interpretări.

Simona Halep a avut parte de un răsfăț pe cinste

Simona Halep a avut parte de mult răsfăț. Campioana noastră a dezvăluit totul pe Instagram. Fanii se întreabă acum dacă jucătoarea din Constanța și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul fiicei lui Stere Halep. Cert este că fosta lideră WTA este numai un zâmbet după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță.

Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț

Iulian Mitea este un bucătar celebru care a devenit sous-chef înainte să împlinească vârsta de 25 de ani.

El a gătit pentru Roman Abramovici si Naomi Campbell şi a vrut să câştige competiţia ”Chefi la cuţite”. Nu i-a ieșit, dar nu a renunțat la marea lui pasiune.

Întotdeauna am fost cunoscut pentru arome îndrăznețe și gătit rustic, însă pe măsură ce am evoluat ca bucătar, devenind chef, am căutat echilibrul în tot ceea ce fac, atât în bucătărie, cât și în viața de zi cu zi.”, spunea, în urmă cu ceva timp, chef Iulian Mitea.

Mitea s-a specializat în Marea Britanie, dar acum locuiește în România, părinții lui fiind de loc din Constanța, orașul natal al Simonei Halep. El a ajutat și la deschiderea unui restaurant în Sibiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe