Simona Halep detonează vestea anului chiar înainte de Australian Open. Gânduri negre pentru campioana noastră

Catinca Giosanu 10.01.2022, 17:43
Simona Halep detonează vestea anului chiar înainte de Australian Open. Gânduri negre pentru campioana noastră

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA), proaspătă campioană la Melbourne Summer Set 1, a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Toni Iuruc.

Simona Halep, dezvăluiri incredibile

Fiica lui Stere Halep a recunoscut că s-a gândit să se retragă din tenisul profesionist după ce și-a unit destinul cu Toni Iuruc. Ceva a făcut-o însă să se răzgândească și să privească altfel lucrurile. Și pare că a luat cea mai bună decizie, căci, în weekend, a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep se pregătește, zilele acestea, pentru Australian Open 2022, turneu care se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie. Ea speră să pună mâna pe marele premiu. Tocmai de aceea s-a și retras din competiția de la Sydney, unde a fost înlocuită cu Jaqueline Cristian.

„M-am gândit că se apropie de final”

Simona Halep a anunțat că s-a răzgandit cu privire la retragerea din tenis, pe care vrea să o amâne cât mai mult posibil, datorită soțului ei și familiei.

La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel. Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele. Aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă.”, a declarat Simona Halep, pentru WTA Insider.

Actualul nr. 15 WTA a adus aminte și de momentul în care a fost cerută de soție.

E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.”, a mai spus Simona Halep.

Toni Iuruc (42 de ani) este cu 12 ani mai în vârstă decât Simona Halep, dar asta nu reprezintă un impediment pentru niciunul dintre ei.

Urmăriți Playsport.ro și pe