Simona Halep, drum liber către medalia olimpică. Serena Williams nu dorește să evolueze la Tokyo

Giosanu Catinca / 11.05.2021, 10:44
Simona Halep, drum liber către medalia olimpică. Serena Williams nu dorește să evolueze la Tokyo

Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul mondial, are drum liber către medalia olimpică. Serena Williams nu mai dorește să evolueze la Tokyo. Care este motivul pentru care Serena Williams nu vrea să participe la Jocurile Olimpice?

Simona Halep, drum liber către medalia olimpică

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în această vară, iar Simona Halep este extrem de nerăbdătoare să ajungă acolo. Are și de ce să fie așa! Serena Williams nu dorește să evolueze, iar asta înseamnă o șansă în plus pentru iubita lui Toni Iuruc. În schimb, Naomi Osaka și-a exprimat îndoielie privind participarea la eveniment. Japoneza își face griji pentru evenimentul care va avea loc în timpul pandemiei de coronavirus.

Sunt sportivă așa că bineînțeles că primul meu gând este că vreau să particip la Jocurile Olimpice. Dar ca om, aș spune că suntem în pandemie și dacă lumea nu este sănătoasă, dacă oamenii nu se simt în siguranță atunci cu siguranță este un motiv de îngrijorare. Nu știu dacă este potrivită organizarea Jocurilor Olimpice.”, a precizat Naomi Osaka.
Serena Williams este indecisă privind participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, americanca afirmând că sunt multe lucruri la care trebuie să se gândească.
Serena Williams va implini 40 de ani la o luna dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Tokyo
Serena Williams va împlini 40 de ani la o lună după încheierea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Serena Williams nu dorește să evolueze la Tokyo

Jucătoarea în vârstă de 39 de ani a declarat că are mari îndoieli privind deplasarea la Tokyo pentru că asta ar însemna prea mult timp petrecut departe de fiica ei de trei ani, Olympia.

Nu am petrecut 24 de ore fără fiica mea, așa că răspunsul este evident. Suntem cele mai bune prietene. Sunt mai multe motive. Nu m-am gândit prea mult la Tokyo, pentru că ar fi trebuit să aibă loc anul trecut.

Vor avea loc anul acesta, dar încă este pandemie și trebuie să iau în considerare lucrurile astea. Apoi mai sunt și turneele de Grand Slam. Sunt prea multe.”, a declarat Serena Williams, conform celor de la Daily Mail.

Cel mai probabil, Serena Williams va participa la Roland Garros, de la care a absentat de cinci ori de-a lungul carierei (2000, 2005, 2006, 2011, 2017), și la Wimbledon. Chiar dacă nu va participa anul acesta la Tokyo, americanca are deja în palmares patru medalii de aur la Jocurile Olimpice: una la simplu și trei la dublu.