Toni Iuruc și Simona Halep au luat o decizie de ultim moment în viața de cuplu. Totul se va întâmpla în doar o lună

Marian Cărăvan / 07.05.2021, 18:18
Toni Iuruc și Simona Halep au luat o decizie de ultim moment în viața de cuplu. Totul se va întâmpla în doar o lună

Pe lângă turneele de tenis, care îi ocupă o mare parte din timp, Simona Halep acordă o atenție deosebită și vieții personale. Împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc, a luat o decizie de ultim moment în viața de cuplu. Totul se va întâmpla în doar o lună.

Toni Iuruc și Simona Halep au luat o decizie de ultim moment

Simona Halep a început turneele pe zgură din acest an. După Stuttgart și Madrid, campioana noastră are în calendar Roma și turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Pe lângă participarea la turneele din circuitul profesionist, constănțeanca acordă o atenție sporită și vieții private. Simo încă își ține fanii în suspans în privința unei oficializări a relației cu Toni Iuruc, însă ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile poate conduce la ideea că în viața personală a campioanei de va produce o schimbare majoră. Toni Iuruc și Simona Halep au luat o decizie de ultim moment în viața de cuplu.

În 2020, Simona Halep își achiziționa o casă în cartierul Primăverii din București. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la acea vreme, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat rapid și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea.
Cu o investiție serioasă, Simona a reușit să schimbe aspectul locuinței la 180 de grade. Reședința a fost transformată într-o vilă de lux, modificarea fiind de-a dreptul strălucitoare. În scurt timp, Simona Halep se va muta în noua casă, alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Imediat după ce se va întoarce din Franța, unde va participa la Roland Garros, turneu câștigat de Simona Halep în 2018. De altfel, Simona Halep a fost surprinsă alături de Toni Iuruc în cartierul bucureștean Primăverii, acolo unde au achiziționat locuința în care urmează să se mute peste o lună, informează click.ro.

Toni Iuruc si Simona Halep au luat o decizie de ultim moment in viata de cuplu
Toni Iuruc si Simona Halep au luat o decizie de ultim moment in viata de cuplu

Simona Halep pleacă sâmbătă în Italia

După participarea la turneele de la Stuttgart și Madrid, Simona Halep a ales să relaxeze în Capitală. Pentru a se destinde, a ales să facă alergări în jurul lacului Herăstrău. Sâmbătă va pleca în Italia, unde va participa la turneul de la Roma. Simona Halep merge să-și apere titlul cucerit anul trecut.

Pe 21 septembrie 2020, Simona Halep se impunea fără probleme în turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Campioana noastră ajungea atunci la 22 de turnee câștigate în circuitul profesionist de tenis.

Doar 32 de minute a durat finala turneului de la Roma, dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Campioana noastră a evoluat senzațional și a câștigat primul set după 20 de minute, cu 6-0. În setul 2, la scorul de 2-1 pentru româncă, sportiva din Cehia a abandonat și astfel trofeul a fost adjudecat de Simona Halep. Abandonul cehoaicei nu-i știrbește cu nimic din valoare Simonei Halep, care a evoluat într-o manieră entuziasmantă în ultimul act al turneului de la Roma.

Pentru Simona Halep, a treia oară a fost cu noroc. După ce a mai jucat două finale, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina, Simona Halep s-a impus în turneul de categorie Premier 5 de la Roma.

Ocupanta locului 3 WTA merge la Roma să-și apere titlul. Turneul din capitala Italiei are loc în perioada 10-16 mai.