FOTO. Imaginea neștiută cu Toni Iuruc în tinerețe. Cum arăta soțul Simonei Halep în anii 90

Moldoveanu Camelia 17.09.2021, 10:12
FOTO. Imaginea neștiută cu Toni Iuruc în tinerețe. Cum arăta soțul Simonei Halep în anii 90

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep, a fost fotografiat în slip, la mare. Imaginea din anii 90 este una cu adevărat spectaculoasă, iar povestea din spatele ei o să stârnească hohote de râs. Așa își petrecea timpul omul de afaceri pe vremea când doar ce terminase liceul.

Soțul Simonei Halep, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată

Toni Iuruc provine dintr-o familie înstărită de machedoni din Constanța. Cu toate că acum se poate lăuda cu o avere impresionantă și afaceri de succes, în adolescență lucrurile stăteau puțin diferit. Alex Zamfir, cel mai bun prieten al lui Toni, a povestit pe blogul Cel Mai Bun Tată mai multe episoade din viața soțului Simonei Halep. Capitolul se intitulează „Toni și cu mine. Sau cum unele amintiri sunt pentru totdeauna”.

Printre altele, prietenul din liceu al lui Toni Iuruc a povestit un episod din vara anului 1996. La această poveste inedită a adăugat și o fotografie în care se relaxau la plajă: „Mamaia ’96, în vara aia când am fost eu de rahat ☺ ☺”

La mare. În vara lui ’96, după ce am dat bacul am plecat în America încercând să-mi obțin o bursă de studii jucând baschet. Având în vedere că la acest sport m-am născut talent și-o să mor speranță, evident că am plecat bou și m-am întors după vreo lună vacă. Dar o vacă care avea o soră care în acea vară muncea pe litoral în echipa Marlboro. Să fii promoter în echipa Marlboro la mare în ’96 însemna cam ce înseamnă azi să fii mafiot: gagici mișto, mașini și mai mișto (Opel Frontera branduite) etc.
(…)
Cobor eu din tren, o îmbrățișez pe sor’mea, îl îmbrățișez pe Toni, ieșim cu toții din gară, văd Frontera de la Marlboro care mă aștepta, mă întorc la Toni și îi zic:
– Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu sor’mea, te sun eu mai încolo.

Doamne, să știți că mi se face rușine în timp ce scriu asta, dar așa am făcut. Toni săracu’ rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă. Mi-a povestit după că s-a mai plimbat 2 ore cu troleu, că i-a fost rușine să se ducă să le povestească ălora cum l-am lăsat ca prostu’ de unu’ singur. Mamă, ce bou am fost!”

Toni Iuruc în tinerețe
Toni Iuruc în tinerețe

Secretul numelui adevărat al lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, iar miercuri au decis să se căsătorească civil. Dacă despre fostul lider WTA cunoaștem destul de multe lucruri, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, despre omul de afaceri nu se cunosc prea multe detaliu. Soțul campioanei noastre a fost mereu discret și s-a ferit să ofere declarații. În linii mari, până acum s-a aflat că este un om de afaceri machedon care a mai fost căsătorit de două ori.

În fața ofițerului de stare civilă, Toni Iuruc nu a mai putut să-și ascundă adevăratul nume. Se pare că soțul Simonei Halep se numește într-adevăr Iuruc, însă nu și Toni. Omul de afaceri se numește în buletin Iuruc Apostol Gabriel.

Iuruc Apostol Gabriel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Halep Simona?”, a fost întrebarea la care soțul tenismenei a răspuns afirmativ.

Urmăriți Playsport.ro și pe