Simona Halep, la Roland Garros? ”Du-te și joacă!”

Catinca Giosanu 24.04.2023, 09:13
Simona Halep, la Roland Garros? ”Du-te și joacă!”

Simona Halep este așteptată să participe la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018. Fosta lideră WTA este în continuare suspendată pentru dopaj cu Roxadustat, dar asta nu a împiedicat-o să zboare la Nisa.

Simona Halep se pregătește intens pentru Roland Garros

Cei de la Prosport notează că sportiva de la malul mării va juca la Roland Garros, turneu pentru care va primi wild-card. Aceeași sursă arată că fostul număr unu mondial a aterizat deja la Nisa și s-a cazat la academia antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

Simona Halep are la dispoziție doar patru săptămâni să se antreneze pentru turneul pe care l-a câștigat în 2018. Sesiunile de antrenament se vor desfășura tot la academia francezului Patrick Mouratoglou.

Logica ar fi…ce o să facă oamenii ăștia dacă nu le e prea frică de fundul lor?! După război, or să spună «Domne, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă! Du-te mâine și joacă!» Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace!”, a declarat Ion Țiriac, conform prosport.ro.

”Se antrenează în fiecare zi”

Ion Țiriac este bucuros că Halep a primit o invitație de la Federația Franceză de Tenis care îi va permite să joace la Ronald Garros. Miliardarul român a avertizat-o pe sportivă în privința marilor dificultăți impuse de reacomodarea în turnee după 270 de zile în care nu a jucat un meci oficial. Ultima partidă oficială a jucat-o la finalul lunii august la US Open 2022, exact ziua în care a picat testul anti-doping.

Asta-i o realitate pe care și-o asumă și ea! Se antrenează în fiecare zi, dar nu e același lucru!”, a mai spus influentul om de afaceri.

Cine îi plătește dacă, cumva, Simona are dreptate?! Eu sunt convins că fata asta, voluntar, nu a luat nimic. La vârsta pe care o are, nu a luat atâția ani, de ce să iei, și la US Open!? E ridicol!”, a mai spus magnatul român.

Sportiva din România a câștigat Roland Garros în anul 2018 și a jucat finalele din 2014 și 2017. În anul 2021, fiica lui Stere Halep nu a putut participa la turneul de Grand Slam din cauza unei accidentări.

Urmăriți Playsport.ro și pe