Simona Halep, lăudată de un nume uriaş din circuitul feminin. ”O admir mult”

Giosanu Catinca / 20.12.2021, 21:39
Simona Halep, lăudată de un nume uriaş din circuitul feminin. ”O admir mult”

Simona Halep este lăudată de una dintre cele mai bune jucătoare din circuit. Sportiva de la malul mării a încheiat sezonul 2021 pe locul 20 WTA, cea mai slabă clasare din 2013, dar acest lucru nu i-a afectat imaginea. Ea este în continuare ridicată în slăvi de iubitorii sportului alb.

Simona Halep, lăudată de cine se aștepta mai puțin

Paula Badosa (24 de ani), supranumită ”noua Sharapova” datorită asemănării fizice cu ”Masha”, o laudă pe Simona Halep, fostul lider mondial în clasamentul WTA. În ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare, fiica lui Stere Halep rămâne una dintre jucătoarele considerate cele mai periculoase din circuit.

Jucătoarea care se clasează pe locul 8 în clasamentul mondial al tenisului feminin a recunoscut că o admiră pe fosta elevă a lui Darren Cahill.

La fel ca sportiva cu origini românești, Emma Răducanu, Paula Badosa visează să joace cel puțin un meci împotriva Simonei Halep.

Mi-ar plăcea să joc împotriva Simonei Halep. O admir mult, îmi place stilul ei de joc. Este complet. Nu cred că semănăm deloc pe teren, dar mă atrage stilul ei. Este mai mult decât a fi agresiv sau defensiv. Ea le are pe amândouă, așa că mi-ar plăcea să mă duelez cu ea pentru a învăța cum face asta.”, a declarat Paula Badosa, într-un interviu, pentru Punto de Break.

Ce urmează să se întâmple în ianuarie

După un sezon dificil în 2021 din cauza accidentării suferite la Roma, Simona Halep începe în forță anul 2022. În Australia urmează să se organizeze un număr record de turnee ATP și WTA, iar Simona o să paticipe la trei.

Primul turneu al Simonei din 2022 este Melbourne Summer Set, programat în perioada 4 – 9 ianuarie. Turneul este unul de categoria WTA 250.

Următoarea oprire o să fie la Sydney, la turneul de categoria WTA 500, care are loc în perioada 10 -15 ianuarie.

Cea de-a treia oprire va avea loc în Australia, însă cea mai importantă, o să fie Australian Open. Acesta este primul turneu de Grand Șlam din sezon și este programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.

Jucătoarea în vârstă de 30 de ani a adunat de-a lungul carierei numai din premii 37,95 milioane de euro.