Simona Halep a uitat de Darren Cahill! Sărbătoare pe terenul de tenis în echipa campioanei din Constanța

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 10:30

Simona Halep pare că l-a uitat de tot pe Darren Cahill. Sportiva de la malul mării a sărbătorit cu mare fast ziua de naștere a antrenorului ei, dovadă că Adrian Marcu a devenit parte din „familie”.

Sărbătoare mare în echipa campioanei din Constanța

Simona Halep i-a fost alături antrenorului Adrian Marcu în ziua în care acesta a împlinit frumoasa vârstă de 59 de ani! Înlocuiturul lui Darren Cahill se înțelege de minune cu jucătoarea română de tenis.

Darren Cahill, tehnician care care a pregătit-o pe constănțeancă timp de șase ani, este de domeniul trecutului. Campioana noastră se concentrează acum pe relația de mentorat pe care o are cu Adrian Marcu.

Noul antrenor al Simonei Halep are de gând să aducă îmbunătățiri în jocul fostului lider mondial. Într-un interviu acordat celor de la Hotnews, tehnicianul a dezvăluit că va face tot ce-i stă în putință pentru a o determina pe fiica lui Stere Halep să revină la un stil de joc mai agresiv. ”Simo” a mai făcut echipă cu Adrian Marcu în trecut. Ei au încheiat colaborarea în noiembrie 2013.

Cum a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere a antrenorului ei

Adrian Marcu a fost prezent la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, atunci când nu era încă anunțat oficial în staff-ul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros. Fostul lider mondial nu a uitat gestul antrenorului și i-a fost alături acestuia de ziua de naștere. Pare ciudat, dar cei doi au petrecut ziua pe terenul de tenis. Ei s-au întâlnit la antrenament, iar campioana noastră i-a urat „La mulți ani!” noului ei mentor. Și chiar dacă l-a felicitat pe terenul de tenis, a ținut să o facă și printr-o postare pe Instagram.

De la așa zisa „petrecere” nu a lipsit nici preparatorul fizic Teo Cercel. Acesta a revenit recent în echipa Simonei Halep și este alături de ea la orice pas.

”Inspiră respect și are autoritate”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia Simonei Halep de a colabora cu Adrian Marcu, după despărțirea de australianul Darren Cahill.

Simona are un al doilea joc, cum l-am numit la Australian Openul din 2018, în semifinala cu Kerber, în meciul precedent cu David, sau la Roland Garrosul din 2018 pe care l-a câștoigat. A arătat că poate să joace agresiv, să fie o jucătoare de punct făcut de ea, fără să nu aștepte greșeala. De atunci, foarte rar a avut acel joc.

Adrian Marcu știe că Simona Halep are o vârstă, nu mai este chiar atât de capabilă să facă meciuri lungi, epuizante, cu schimburi dure, stânga-dreapta. E foarte logic să încerce să îi antreneze acest joc mai ofensiv. Nu neapărat cu veniri la fileu, cât cu agresivitate din spatele terenului”, a explicat gazetarul Cristian Tudor Popescu pentru DigiSport.