Simona Halep le-a luat la „palme” pe toate vedetele de top. Cum a făcut campioana noastră diferența în favoarea ei

Moldoveanu Camelia / 17.01.2022, 07:11

Simona Halep oferă încă o lecție de modestie, cu toate că are în conturi o adevărată avere. După căsătoria cu Toni Iuruc, eveniment care a avut loc pe 15 septembrie 2021, jucătoarea de tenis nu a oferit niciodată detalii despre ziua cea mare. Însă, campioana României a oferit mai multe detalii pentru cei de la Australian Open.

Simona Halep, primele detalii despre rochia de mireasă

Aflată la Australian Open, Simona Halep a oferit o lecție tuturor vedetelor de top. Jucătoarea de tenis a povestit cum și-a ales rochiile de mireasă, subliniind faptul că pune mereu accentul pe lucruri care-i plac.

Pur și simplu le-am ales (n.r.: ținutele vestimentare) dintr-un magazin din Italia. Eram acolo, mi-au plăcut rochiile, așa că nu am întrebat pe nimeni. Nu sunt prea mult implicată în chestii din astea, dar îmi place să mă bucur de chestiile frumoase care îmi plac.

Așa că niciodată nu mă uit la ce e la modă. Pur și simplu mă uit la ce e bun pentru mine și la ceea ce-mi place. Așa mi-am ales rochia de mireasă. Nu (n.r.: nu își face rochii pe comandă), doar le-am luat din magazin”, a spus Halep.

Vezi AICI cât a costat rochia de mireasă aleasă pentru cununia civilă.

Interviu savuros acordat de româncă

Simona Halep va debuta la Australian Open 2022, luni, 17 ianuarie, împotriva polonezei Magdalena Frech (105 WTA). Însă, până la acest duel, fostul lider WTA și-a făcut puțin timp liber și le-a acordat organizatorilor un scurt interviu. Simona Halep este cap de serie numărul 14 la ediția din acest an a Grand Slam-ului de la Melbourne, însă casele de pariuri au mult mai mare încredere în forțele sportivei din Constanța.

Potrivit cotelor dezvăluite de bookmakeri, Simona Halep se numără printre marile favorite la câștigarea Australian Open 2022, după Ashleigh Barty și Naomi Osaka. Mai mult, odată cu succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a reintrat în prim-planul circuitului de tenis feminin. Așadar, organizatorii AO au vrut să afle ce alte pasiuni mai are românca.

Halep a dezvăluit că principalele ei activități se învârt în jurul sportului, însă tenisul nu este singurul joc pe care îl practică. În perioada liceului, ea a practicat handbalul și spune că a ajutat-o să se impună ulterior în tenis:

Îmi place sportul, în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies, e sănătos să alergi, să faci gimnastică, fitness, să încerci alte sporturi. Ori de câte ori am ocazia, experimentez.

Când eram în liceu îmi plăcea să joc handbal, e foarte frumos și mă ajuta și în pregătirea pentru tenis”, le-a dezvăluit Simona, organizatorilor AO.