Simona Halep s-a căsătorit într-o rochie de mii de euro. Cât a costat ținuta semnată de un designer celebru

Moldoveanu Camelia 17.09.2021, 13:42

Campioana României s-a căsătorit miercuri cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona Halep nu s-a uitat la bani când și-a ales rochia de seară. Ținuta este realizată de o celebră casă de modă și semnată de un renumit designer. Cât a costat lecția de stil și rafinament.

Mii de euro pentru o singură ținută. Cât a costat rochia de seară purtată de Simona Halep

Cununia civilă a început la ora 16:00 la Fratelli, celebrul club de lux din Constanța. Decorul de poveste a impresionat pe toată lumea, fiind folosite nenumărate flori naturale în nuanțe de alb, sau bej. Simona Halep și-a făcut apariția într-o rochie cu motive tradiționale brodate elegant, iar Toni Iuruc a optat pentru un costum clasic negru cu cămașă albă și batistă bej pentru a se asorta cu rochia frumoasei sale soții.

În a doua parte a evenimentului, Simona Halep a schimbat rochia bej în care a fost îmbrăcată atunci când a spus un mare „Da!” și a îmbrăcat o rochie superbă albă cu un detaliu negru. Ținuta de seară a jucătoarei de tenis este una extrem de rafinată și deloc ieftină. Mai exact Simona Halep a purtat o rochie semnată de regretatul Oscar de la Renta, casa de modă vânzând această ținută cu 6,359 de euro, potrivit farfetch.com.

Presa din Italia a avut doar cuvinte de laudă

Gazzetta Dello Sport a publicat un articol în care vorbește despre nunta frumoasei Simona Halep cu Toni Iuruc. Cuvinte de laudă pentru eleva lui Darren Cahill.

Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, și-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans.

Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Așa cum menționează și presa din Italia, Simona Halep se pregătește să revină pe teren imediat după nunta. Tenismena nu o să aibă timp să se bucure de luna de miere.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej. Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill.

Seara, Simona și soțul său au sărbătorit alături de prieteni și rude, s-au bucurat de jocuri de lumini și de melodiile cântăreților preferați. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii”, au scris italienii.

Urmăriți Playsport.ro și pe