Simona Halep, mai fericită ca niciodată. Secretul care o face să își „distrugă” cu zâmbetul pe buze adversarele la Australian Open

Moldoveanu Camelia / 20.01.2022, 16:26
Simona Halep, mai fericită ca niciodată. Secretul care o face să își „distrugă” cu zâmbetul pe buze adversarele la Australian Open

Simona Halep( 15 WTA) a trecut fără emoții de turul doi de la Australian Open, spulberând-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (83 WTA) cu scorul de 6-2, 6-0. Spectacolul româncei a continuat și la conferința de presă, acolo unde a dezvăluit, printre altele, care este secretul din spatele victoriilor.

Simona Halep a dezvăluit ce s-a schimbat în viața ei

Anul 2021 a fost unul greu pentru Simona Halep pe plan profesional. Accidentările, frustrările și chiar gândul că poate a venit momentul să se retragă au măcinat-o în ultima vreme. Cu toate acestea, campioana României și-a dat reset total în 2022 și a început anul în forță.

După ce a cucerit trofeul de la Melbourne Summer Set 1, Simo pare că vrea să-l cucerească și pe cel de la Australian Open. Jucătoarea de tenis din Constanța a mai prins o finală a primului turneu de Grand Slam al anului în 2018, însă nu a reușit să se bucure de marele trofeu.

După ce s-a calificat în turul trei, colo unde o să se confrunte cu Danka Kovinic (98 WTA), Simona Halep a dezvăluit că vârsta a învățat-o să se bucure de tenis.

Am mâncat numai ouă, șuncă și cașcaval, nu am schimbat mult regimul. E destul de dificil să aștepți, a fost însă un meci superb înaintea mea. M-a motivat să fiu concentrată, să joc bine. Ea nu a jucat rău, însă am fost eu foarte agresivă și am reușit să câștig.

Am treizeci de ani, mă bucur de sport, a început să îmi placă, să joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost deloc ușor pentru mine. Am revenit însă mai puternică și sunt hotărâtă să fac meciuri bune în continuare.

Emma Răducanu a ratat iar confruntarea directă cu idolul ei

Emma Răducanu a părăsit turneul de la Australian Open în turul doi. Jucătoarea de 19 ani aflată pe locul 18 în lume a fost învinsă în mod surprinzător de Danka Kovinic din Muntenegru, numărul 98 WTA, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Astfel, sportiva britanică de origine română își continuă forma slabă arătată la ultimele turnee de anul trecut și ratează din nou un posibil duel cu Simona Halep. În cazul în care ar fi învins-o pe Kovinic, Emma Răducanu s-ar fi duelat în turul 3 cu fostul lider mondial, bineînțeles în eventualitatea în care Simona ar trece de Beatriz Haddad Maia în turul secund.

Emma Răducanu și Simona Halep s-ar mai fi putut întâlni în câteva rânduri lunile trecute, la Transylvania Open, Linz sau chiar în acest an la Melbourne Summer Set. De fiecare dată, campioana de anul trecut de la US Open a pierdut în turul premergător acestei eventuale confruntări.

Înfrângerea Emmei Răducanu în fața lui Kovinic poate fi pusă pe seama unor probleme medicale cu care s-a confruntat sportiva născută în Canada. Ea a primit îngrijiri medicale în primul set după ce a acuzat niște dureri la mână.