Simona Halep ne-a dat emoții în semifinala de la WTA Birmingham în vederea turneului de la Wimbledon. Momentele care ne-au tăiat respirația

Catinca Giosanu 19.06.2022, 14:46
Simona Halep ne-a dat emoții în semifinala de la WTA Birmingham în vederea turneului de la Wimbledon. Momentele care ne-au tăiat respirația

Simona Halep (România, 20 WTA) și Sorana Cîrstea (România, 36 WTA) se luptă în aceste momente pentru un loc în marea finală de la WTA Birmingham. Iubita lui Ion Ion Țiriac a avut probleme în timpul primului set. Halep ne-a dat și ea emoții în semifinala turneului de categorie WTA 250. Ce a pățit constănțeanca.

Simona Halep ne-a dat emoții

Simona Halep ne-a dat emoții în semifinala turneului de la Birmingham. Campioana de la Wimbledon și Ronald Garros a avut nevoie de îngrijiri medicale la pauză.

Soția lui Toni Iuruc a acuzat probleme de sănătate în timpul meciului cu Beatriz Haddad. Constănțeanca a cerut o pauză medicală, lucru care i-a speriat pe fanii româcei.

Și tot la finalul primului set Sorana Cîrstea a trebuit să își schimbe adidașii de joc. Sportiva din Târgoviște a avut probleme de stabilitate, semn că nu a fost suficient de atentă atunci când și-a ales încălțămintea.

Ce a pățit Simona Halep la WTA Birmingham

Eleva lui Patrick Mouratoglou a acuzat probleme la coapsa piciorului drept în timpul meciului cu Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 32 WTA). Brazilianca nu se aștepta ca adversara ei să aibă probleme, mai ales că în întâlnirile precedente românca a dominat-o complet categoric.

Nici Simonei nu i-a venit să creadă că nu se descurcă pe iarbă. La un moment dat, constănțeanca l-a întrebat pe arbitrul de scaun dacă suprafața de joc este potrivită. Și asta, pentru că a alunecat foarte mult.

Nu a vrut să abandoneze

Simona Halep a avut nevoie de trei minute de îngrijiri medicale, dar nu s-a dat bătută. Fostul lider mondial a spus că vrea să continue cu orice preț jocul cu Beatriz Haddad în momentul în care a fost întrebată dacă dorește să abandoneze meciul.

Meciul dintre Simona Halep și brazilianca Beatriz Haddad Maia (locul 32 WTA) este în plină desfășurare pe Arena Centrală de la WTA Birmingham. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe