Simona Halep ne-a dat șah mat! Cine e bărbatul care a fost surprins alături de sportiva din Constanța

Giosanu Catinca 27.11.2022, 10:49
Simona Halep ne-a dat șah mat! Cine e bărbatul care a fost surprins alături de sportiva din Constanța

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), încearcă să-și revină după problemele uriașe din ultima perioadă, care au silit-o să își schimbe planurile. Fostul număr 1 mondial în tenis a fost surprinsă la o sesiune de cumpărături. Cu ce bărbat a fost fotografiată sportiva după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep, încă o serie de cumpărături

Simona Halep a evitat o bună perioadă de timp să mai iasă în public după ce a semnat actele de divorț, dar acum pare că și-a recăpătat încrederea în sine.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă miercuri într-un centru comercial din Capitală. Marea noastră campioană s-a răsfățat la cumpărături.

Detaliul care le-a atras tuturor atenția la Simona Halep

Simona Halep a atras atenția mai ales prin ținuta pe care a ales să o poarte atunci când a ieșit din casă pentru a face o serie de cumpărături.

Jucătoarea cu cel mai bun procentaj al punctelor câștigate la retur în 2022 nu a fost singură la cumpărături. Sportiva i-a avut alături de ea pe Georgiana Herda, o prietenă mai veche, și pe Sorin Stratulat, stilistul care a arantaj-o cu ocazia cununiei civile.

Cum a fost fotografiată jucătoarea de tenis

Cei trei s-au distrat de minune la cumpărături. Sportiva suspendată pentru dopaj a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, pentru a le arăta tuturor cât de bine s-a simțit în compania celor doi amici ai săi.

Oriunde mergi, ia un zâmbet cu tine!”, a scris pe Instagram Simona Halep, fost lider mondial, în prezent aflată pe locul 10 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

Cine e bărbatul care fost surprins alături de sportiva din Constanța

Sorin Stratulat este cunoscut ca fiind stilistul preferat al vedetelor. El învârte bani frumoși din meseria sa. Hair-stylist-ul vedetelor din România a coafat-o pe jucătoarea de la malul mării la cununia cu Toni Iuruc.

Bărbatul are o experiență de peste 10 ani în industria hair-styling-ului. El și-a descoperit pasiunea pentru coafat încă din liceu.

În timpul liber, Sorin le învață pe femei cum să își îngrijească corect părul și cum să se aranjeze atunci când merg la o întâlnire importantă sau la un eveniment de anvergură.

Stilistul realizează videoclipuri pe care le încarcă mai apoi pe YouTube. El și-a atras o mulțime de fane în acest fel. Celebrul hairstylist a absolvit o școală de profil, obținând certificatul de Spa&Salon Manager.

Urmăriți Playsport.ro și pe