Simona Halep i-a scos din sărite! Campioana noastră le-a ruinat planurile, iar acum au luat o decizie neașteptată

Ștefănescu Dragoș 26.11.2022, 18:46
Simona Halep i-a scos din sărite! Campioana noastră le-a ruinat planurile, iar acum au luat o decizie neașteptată

Simona Halep este suspendată temporar din tenis în urma scadalului de dopaj în care este implicată. În aceste condiții, organizatorii turneului de la Bad Homburg au ales-o pe Iga Swiatek în locul româncei. Numărul 1 mondial va promova ediția de anul viitor a turneului din Germania.

Organizatorii turneului de la Bad Homburg au găsit înlocuitoarea perfectă pentru Simona Halep

Simona Halep traversează o perioadă extrem de delicată. Marea noastră campioană a fost suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open 2022.

Cum viitorul Simonei este incert, organizatorii turneelor de tenis importante s-au reorientat rapid. Astfel organizatorii turneului WTA 250 de la Bad Homburg au ales-o pe Iga Swiatek să promoveze competiția în locul româncei. Numărul 1 mondial va și participa la ediția de anul viitor a turneului din Germania.

Avem o veste uriașă pentru voi: numărul 1 mondial, Iga Swiatek, își va face încălzirea pentru Wimbledon la Bad Homburg Open, prezentat de Engel & Völkers în 2023! Ia-ți acum biletul pentru a o urmări pe viu pe tripla campioană de Grand Slam”, au anunțat organizatorii turneului de la Bad Homburg.

Organizatorii turneului din Germania au fost extrem de deranjați de retragerea Simonei chiar înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu, din cadrul ediției 2022. Constănțeanca a acuzat o accidentare la gât și nu a mai jucat în penultimul act al competiției.

Simona Halep a provocat furie la Bad Homburg

Retragerea Simonei Halep chiar înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu de la Bad Homburg 2022 a fost o adevărată lovitură pentru organizatrii turneului. Meciul dintre cele două reprezenta capul de afiș al semifinalelor turneului.

Fostul tenismen Mihai Rusu a explicat că retragerea Simonei a adus mari pierderi financiare pentru organizatorii turneului de la Bad Homburg. Aceștia au fost extrem de supărați pe jucătoarea noastră, ea având acest comportament și la alte turnee WTA.

Totdeauna sunt trei evenimente importante într-un turneu: cele două semifinale și finala. Iar nemțoaicele Kerber și Lisicki au pierdut în sferturi.

Deci e pierderea e mare de tot din cauză că meciul Halep – Andreescu nu a mai avut loc! Nu este prima oară când Simona Halep face fițe, iar faptul că acum a renunțat a generat o mare supărare acolo. Un eveniment ca acesta are foarte multe componente, cu bani și sponsori. Este a nu știu câta oară când renunță și dă peste cap un turneu”, a spus Mihai Rusu, pentru Pro Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe