Simona Halep nu mai rezistă fără antrenor. “E greu singură”. Pe cine exclude total de pe listă

Dragos Stefanescu 22.02.2022, 22:22
Simona Halep nu mai rezistă fără antrenor. “E greu singură”. Pe cine exclude total de pe listă

Simona Halep a revenit în România după eliminarea prematură din turneul de la Doha. Constănțeanca a dezvăluit că nu mai poate juca la nivel înalt fără să aibă un antrenor. Astfel, ea își va alege noul colaborator în viitorul apropiat.

Simona Halep vrea din nou antrenor

Simona Halep (27 WTA) a participat în această perioadă la turneele de la Dubai și Doha. Dacă la primul dintre acestea Simona a avut un parcurs destul de bun, la Doha a fost eliminată chiar în primul tur.

În cadrul celor două turnee, Simona a fost însoțită de un fizioterapeut, un preparator fizic și un partener de antrenament. Imediat după Australian Open, Halep a luat o decizie surprinzătoare, renunțând la colaborarea cu antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu. Totuși, lipsa unui antrenor se pare că a fost resimțită de campioana noastră.

În ciuda faptului că intenționa să evolueze în continuare fără antrenor, Simona pare că s-a răzgândit după turneele de la Dubai și Doha. La revenirea în România, Simona a admis faptul că în curând va apela la serviciile unui antrenor. Înrebată dacă acesta ar putea fi Darren Cahill, constănțeanca a negat acest lucru, antrenorul australian colaborând deja cu altă jucătoare.

Momentan nu am niciun plan și nici nu m-am gândit, dar cu siguranță va apărea un antrenor în echipa mea, pentru că la nivelul acesta este greu făra antrenor, singură.

Acest antrenor poate fi Darren Cahill? Darren are o jucătoare acum și nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Simona Halep.

Cristian Tudor Popescu, necruțător cu Simona Halep

Simona Halep a pierdut surprinzător în fața Carolinei Garcia (76 WTA) în primul tur al turneului de la Doha, scor 4-6, 3-6. După această înfrângere, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Simona. Acesta consideră că românca are un joc previzibil bazat pe așteptarea greșelii adversarei. În plus, nici condiția fizică nu mai este un punct forte al Simonei.

După Dubai, la Doha, Simona Halep se află tot în deșert: continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală, așteptând greșeala adversarei. Cred că și actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige jucând așa în fața unei adversare care nu face decât să intre în teren și să o atace suficient de puternic și precis. Ceea ce a făcut Caroline Garcia”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep își păstrează optimismul

În ciuda eliminării premature de la Doha, Simona Halep nu a părut deloc descumpănită de acest rezultat. Mai mult, constănțeanca a dat de înțeles că este optimistă, având în vedere experiența acumulată de-a lungul timpului.

Am multă experiență și mulți ani în care am tras săptămână de săptămână. Acum privesc tenisul altfel, dar am aceeași dorință. Îmi trebuie mai multă răbdare.

Acum câțiva ani, aș fi fost mult mai supărată după o astfel de înfrângere. Și acum sunt. Trebuie să văd ce am de făcut ca să câștig împotriva jucătoarelor acestea care lovesc tare mingea, dar zâmbesc și mi-e mai bine acum”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe